Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wypowiedzmy rucholom wojne. Oni mają zalkoholizowane społeczeństwo więc nie będą trafiać do nas. Niecałe sto lat temu wygraliśmy z nimi, Cud nad Wisłą... czas na mecz rewanżowy na ich terenie!
Nie masz pojęcia o czym mówisz....
Moim zdaniem lekka przesada drwić z tych którzy wam wszystkim będą bronić dupy i naszej ziemi gdy wy w tym czasie będzie spierdalać do UK albo huj wie gdzie byle była robota i przecena na chleb w piątki dla Polaków.
Masakra, 0.6 promila we krwi. Jak mogło do tego dojść? Nie mierzy się pilotom przed lotem takich rzeczy?
U mnie w Izraelu, nikt nie mógł uwierzyć w to co się stało. Jak można było do tego dopuścić?
Nie dość, że pijany pilot, to jeszcze stary psujący się samolot przewozi najważniejsze osoby w państwie. Nasi politycy latają samymi najlepszymi samolotami, sterowanymi przez najlepszych pilotów na świecie.
Ty się martw o tą twoją ziemie obiecaną i arabów bo jakoś Ci twoi najlepsi piloci i samoloty najlepsze; nie mogą sobie dać rady z nimi.
A prościej mówiąc: Sie nie wpierdalaj między wódke a zakąskę gdy Polacy o swoich sprawach między sobą rozmawiają.
Nie masz pojęcia o czym mówisz....
Moim zdaniem lekka przesada drwić z tych którzy wam wszystkim będą bronić dupy i naszej ziemi gdy wy w tym czasie będzie spierdalać do UK albo huj wie gdzie byle była robota i przecena na chleb w piątki dla Polaków.
O kurwa !! dobrze, ze mi przypomniałes, dzisiaj piątek
Trzeba isc po chleb
Chuj, że widziałem tutaj gorsze obrażanie się nawzajem, ale jak widzę, jednak kurwa jest jakieś tabu tutaj i na reszcie serwisów.
Pierdolić, że mogę kogoś zwyzywać pod innym tematem, ale w temacie, gdzie śmieją się z poważnych rzeczy, to już nie mogę kogoś nazwać jego prawdziwym mianem (chociaż jak tutaj się któryś przyznał - daje za darmo, więc przepraszam, ale chodziło mi bardziej o powiedzenie piłsudskiego "Naród wspaniały, tylko ludzie kurwy" )
Pozdrawiam osobę, która usunęła mój post. Od dziś postaram się zgłaszać każdy post w którym ktoś ubliży innej osobie, bo dostałem nauczkę.
Pozdrawiam też osobę która mój post zgłosiła.
Polecam usunąć cały temat.
proponuje przeczytać dzisiejszą Wyborczą
chyba pol gazety poświęcone raportowi.
dawno tak się nie usmialem czytając gazetę, i odpowiedzi ze srony PiS typu ze takie obarczanie Błasika to medialny strzał w tył głowy jak to robiono 70 lat temu ( pani kempa)
wniosek jest taki, że polscy nacjonalisci i "patrioci" od zawsze byli tacy : " noo tutaj szabelką pomachamy przed rosją.. oo otytaj do niemców tez machniemy ooo, myy polska wielka jedyna!! ..... ooo blokujecie nam porty?! ooo gaz chcecie zakręcic? o wy!!! podli niedobrzy!! wy gnoje!! jak śmiecie.. to skandal...!! Drugi katyn!! drugi oświęcim!!! hitlerowcy żydzi masoni cykliści i łysi!! juz wszystko ok? no to dawać szabelke znów pomachamy!! "
tak więc : prawica/konserwatyzm/nacjonalizm? Nie dziękuje, z frajerami nie pije..
o proszę.. młody, wykształcony z dużego miasta się znalazł
w dodatku czyta gówno wyborcze - taki elitarny
Łykasz wszystko jak pelikan lewaczku i dziwić się, że nasz kraj jest rządzony przez idiotów, skoro takie parobasy jak ty na nich głosują
Masakra, 0.6 promila we krwi. Jak mogło do tego dojść? Nie mierzy się pilotom przed lotem takich rzeczy?
U mnie w Izraelu, nikt nie mógł uwierzyć w to co się stało. Jak można było do tego dopuścić?
.
każde dziecko wie że u was nie mierzy się zawartości alkoholu we krwi tylko wartość opałową organizmu. Zasadniczo macie lepiej... zawsze to jakas rezerwa na wypadek jakby wam paliwa zabraklo podczas lotu.
I to po tym wszystkim co dla was zrobiliśmy. Nie wiecie co to wdzięczność.
-Co!? Że ja nie przypierdole!?
A tak na poważnie to ruscy mogą z tym raportem wypierdalać, srajtaśmy Ci nad Wisłą dostatek.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów