📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Odważny, mądry człowiek. Dla mnie osobiście wzór do naśladowania. Spoczywaj w pokoju Panie Generale.
dlaczego uciąłeś wypowiedz tego pana? Gościu mówi 100% prawdę w końcu ktoś mówi coś do rzeczy! Ktoś może zna imię i nazwisko tego pana?
Rodzice napisał/a:
Umrzyj więc
Zrób coś dla dobra ludzkości.
Rozpędź się, a ściana znajdzie się sama.
@up nie zrozumiałeś dowcipu więc sraj się.
ps mam pisać jaki to on nie był przewspaniały jak mnie on i jego śmierć totalnie chuj interesuje ?
ps mam pisać jaki to on nie był przewspaniały jak mnie on i jego śmierć totalnie chuj interesuje ?
Skora2 napisał/a:
dlaczego uciąłeś wypowiedz tego pana? Gościu mówi 100% prawdę w końcu ktoś mówi coś do rzeczy! Ktoś może zna imię i nazwisko tego pana?
Człowieku, po pierwsze nic nie ucinałem bo film nie jest mojego autorstwa, po prostu znalazłem go w sieci w takiej postaci i takiej go wrzuciłem, po drugi ten pan jest generałem o nazwisku Petelicki, który dwa dni temu znaleziony został w własnym garażu z licznymi ranami zaznaczam (licznymi)postrzałowymi.
Znając życie i realia RP w tej chwili trwa walka z czasem i nielicznymi niezależnymi mediami w postaci zacierania śladów.
Zapewne przyczynę śmierci poznamy już niebawem.
lukasz207 napisał/a:
po drugi ten pan jest generałem o nazwisku Petelicki, który dwa dni temu znaleziony został w własnym garażu z licznymi ranami zaznaczam (licznymi)postrzałowymi.
Licznymi tzn? Ile miał tych ran? I skąd wiesz, że liczne? Nie przypierdalam się tylko pytam, bo jestem ciekawy, a trafiłem tylko na stwierdzenie, że został znaleziony z RANAMI (nie powiedziane czy licznymi i ile ich było), mogła to być rana wlotowa i wylotowa np.
@up
No, jak jakiś dziennikarz napisał "ranami" (w l. mn.) w zamyśle mówiąc o ranie wlotowej i wylotowej, to mnie już, kurwa, nic nie zdziwi.
No, jak jakiś dziennikarz napisał "ranami" (w l. mn.) w zamyśle mówiąc o ranie wlotowej i wylotowej, to mnie już, kurwa, nic nie zdziwi.
W gromie nie ma raczej mięczaków którzy dybali by się na własne życie tam idą ludzie po kilku latach służby w elitarnych jednostkach desantowo szturmowych i powietrzno desantowych z których tacy odpadają na etapie zasadniczej służby.
piszą ci myśl samodzielnie, i przedstawiają swoja propagandę no ja pie rdole
Nagłówek z Gazety: Oficer GROM-u o Petelickim: Ostatni raz się z wami spotykam i ostatni raz do was mówię, a w środku: - Miało się wrażenie, że mówi: "Ostatni raz się z wami spotykam i ostatni raz do was mówię"..., "Sławek miał ostatnio problemy rodzinne i osobiste". "Takie przyczyny podają też inni rozmówcy z kręgu Petelickiego. Proszą, by nie pisać o szczegółach" - czytamy.
Mydlenie oczu...
Mydlenie oczu...
Był rozgoryczony, może rzeczywiście miał depresję i jakieś inne problemy
Teraz z silnego psychicznie człowieka zrobią zapijaczonego chama z depresją. Wyjdzie,że bił żonę,jeździł na dziwki,walił takie pasy w nosa,że tupolew by wylądował a po przebudzeniu wypierdalał 0,5 na szybkiego żeby łapy mu się nie telepały.
A z kaczki zrobili super ultra bohatera który zginął za kraj! W zamachu na jego super prawe i godne podziwu życie a później pochowali ów bohatera na wawelu wśród królów.
Z całych szacunkiem chuj im wszystkim w ryj
A z kaczki zrobili super ultra bohatera który zginął za kraj! W zamachu na jego super prawe i godne podziwu życie a później pochowali ów bohatera na wawelu wśród królów.
Z całych szacunkiem chuj im wszystkim w ryj
Noo Lepper też za dużo gadał ...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów