18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 15:58
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 54 minuty temu
Geografia po amerykańsku
Catch_22 • 2013-11-27, 21:55
Czołem Sadole!

Każdy wie jaki stosunek do edukacji mają zjadacze hamburgerów - udowodnili to przecież nieraz. Kolejna porcja, tym razem jak wygląda 'Ojropa' według ludu rządzonego przez władcę z plantacyjnym rodowodem

P.S. darujcie sobie komentarze typu "przeciętny obywatel nie wie gdzie leży Nebraska, Iowa czy ;masaczjusets' "

Chociaż z drugiej strony trzeba przyznać, że jakieś tam podstawowe pojęcie mają
Zgłoś
AlKubal 2013-11-28, 11:08
mapa nr 2 i POLSKA zajmująca pięć(?) krajów?
Zgłoś
~Tołdi 2013-11-28, 11:11 2
Dać nam Polakom mapkę Afryki albo Ameryki Południowej to też byśmy narobili błędów

Zakonnik III aksjomatu
Zgłoś
mala89 2013-11-28, 11:13 1
Pierdolenie, a jak by Europejczykowi dać tak mapę Afryki, albo Azji? Ile osób by nie wypełniło?
Zgłoś
d................t 2013-11-28, 11:29
Cytat:

przeciętny obywatel nie wie gdzie leży Nebraska, Iowa czy ;masaczjusets

Jak to gdzie leży masaczjusets? W Bostonie!
Zgłoś
dzek_dzekowny 2013-11-28, 11:38 4
1. Jestem ciekawy ilu z nas wskazałoby poprawnie chociaż połowę stanów w USA. A pierdolenie, że oni są pytani o kraje a nie o województwa czy hrabstwa jest tyle warte co rodzina szmatogłowych. Akurat poszczególne stany USA są bardzo zróżnicowane pod względem kulturowym i prawnym. Łączy je swego rodzaju porozumienie/unia (jak zwał tak zwał)i ten sam język.

2. Połowa ludzi na tym portalu pojebałaby się na bałkanach podpisując mapę Europy.

3. Jak ktoś chce sprawdzić jakim jest wykurwistym geografem albo spróbować nie pojebać się na Bałkanach to zapraszam na konkurs:
www [dot] sheppardsoftware [dot] com/Geography [dot] htm , poziomy EXPERT (wymaga znajomości nazw państw po angielsku). Tak szczerze bez oszukiwania.
Zgłoś
Sigonek 2013-11-28, 11:39
Przciętny obywatel nie wie, gdzie leży Nebraska, Iowa, czy "Maseczjusets".
Zgłoś
Paco0 2013-11-28, 11:47
POLSKA !!!!! w miejsce Szwajcarii (fajnie by było )
Zgłoś
d................t 2013-11-28, 11:51 1
Paco0 napisał/a:

POLSKA !!!!! w miejsce Szwajcarii (fajnie by było )

Miałbyś gdzie podpierdalać zegarki?
Zgłoś
Smaro 2013-11-28, 12:17 1
Ciekawe jakby wam ktos kazal opisac panstwa w Afryce, chyba tez mieli byscie problem, co?

Prawda jest taka ze uczymy sie kultury kontynentu na ktorym mieszkamy wiec znamy jego kraje. To ze hamburgery wiedza duzo o europie spowodowane jest przenikaniem wiekszej ilosci europejskiej kultury do stanow i odwrotnie. Pracujac z ludzmi z afryki czy azji mialem okazje doswiadczyc roznych smiesznych sytuacji....a to ze Polska nie jest w europie czy to ze Polska to czesc rosji.

Tak tak, wiem, bedzie pojazd ze chuja sie znam.

Mowie tylko co mysle wiec wara!

PS. tak, mieszkam w UK
Zgłoś
zielon001 2013-11-28, 12:20 1
Mają takie pojęcie jak my mamy o stanach USA. Gówno mnie to obchodzi
Zgłoś
ASAKKU 2013-11-28, 12:40 1
dzek_dzekowny napisał/a:

1. Jestem ciekawy ilu z nas wskazałoby poprawnie chociaż połowę stanów w USA. A pierdolenie, że oni są pytani o kraje a nie o województwa czy hrabstwa jest tyle warte co rodzina szmatogłowych. Akurat poszczególne stany USA są bardzo zróżnicowane pod względem kulturowym i prawnym. Łączy je swego rodzaju porozumienie/unia (jak zwał tak zwał)i ten sam język.

2. Połowa ludzi na tym portalu pojebałaby się na bałkanach podpisując mapę Europy.

3. Jak ktoś chce sprawdzić jakim jest wykurwistym geografem albo spróbować nie pojebać się na Bałkanach to zapraszam na konkurs:
www [dot] sheppardsoftware [dot] com/Geography [dot] htm , poziomy EXPERT (wymaga znajomości nazw państw po angielsku). Tak szczerze bez oszukiwania.

Wiesz co oznacza podział administracyjny państwa??? Więc nie pierdol mi tutaj o wielkości i autonomii. Wielki czy mniejszy - jeden chuj, to jest podział adm. państwa. Załóżmy, że zamiast województw w Polsce ryży wprowadziłby podział na stany i co? Wówczas hamburgery powinny znać ich położenie i nazwy???...

Jak takiś kurwa kozak, to dawaj nazwy i położenie francuskich kantonów lub niemieckich landów...

Smaro napisał/a:

uczymy sie kultury kontynentu na ktorym mieszkamy

Z tego co się orientuję hamburgery jeszcze kilkaset lat temu byli europejczykami...

Zgłoś
Zarammoth 2013-11-28, 12:41 2
crossdressphyxia napisał/a:

Nawiązując do najnowszych wydarzeń w Europie:
Obrazek

Ludzie, co za baran!
Po pierwsze pomyliłeś chyba Andorę z Angolą (państwo w Afryce).
Po drugie to był wymysł, żeby takie barany jak ty miały czym się podniecać.

Jak widać u nas też są głąby.

Zgłoś
bosz112 2013-11-28, 12:47
Mam znajomą w pierwszej LO, dzieciak totalny ale czasem zdarza nam się rozmawiać. Jakiś miesiąc temu napomknąłem jej, że jadę do Bratysławy - nie wiedziała gdzie to jest (żeby było śmieszniej potem powiedziała coś w stylu "w ogóle to chcę zdawać geografię"
Taka refleksja mnie naszła, że chyba bardzo mocno gonimy Hamerykanów skoro dzieciaki w liceum nie wiedzą nawet jakie są stolice krajów z nami sąsiadujących. Wiadomo głupim narodem łatwiej się rządzi.
Zgłoś
pawu95 2013-11-28, 12:49
Teraz z ręką na sercu - kto z was potrafi wskazać takie kraje jak Albania, Mołdawia, Honduras, Boliwia, Gwinea, Liberia, Botswana, Nepal, Timor Wschodni, Malezja...

Gonimy hamburgerów w niesamowitym tempie. Do mojego technikum chodzą wieśniaki, które mapę widzą tylko jak odpalą GPSa w golfie starych. Nie potrafią wskazać na mapie Wisły, Odry, Krakowa, Szczecina, ba, oni kurwa nie potrafią pokazać Polski na mapie europy, a co dopiero rozkminić czy afryka jest krajem czy kontynentem.

Rząd chce naszego dobra, a my mamy go już tak mało...
Zgłoś
LucaBrasi 2013-11-28, 12:49 1
crossdressphyxia napisał/a:

Nawiązując do najnowszych wydarzeń w Europie:

Obrazek

Następny ekspert weź się nie kompromituj człowieku.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów