📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Przykro mi to mowic ale nie smieszne. Gdyby to mowil rusek. Owszem, mozna by potraktowac jako dokument.
wrzuciles jeden ze slabszych kawalkow jego wystepow, nie wiem czemu ale to akurat bylo chujowe ;d
Jak tak patrze na te filmiki to te chamerykance smieja sie ze wszystkiego. Zwykle zdanie bez smiesznego znaczenia a publika ajahahahahufhasjfha kurwa ale smiesznuie ja pierdole hahaha daj mi hotdoga ...
Tak jest. George będzie żyć wiecznie w naszej pamięci.
Pewnie nie może się doczekać, aż dołączy do niego Joe Pesci.
Pewnie nie może się doczekać, aż dołączy do niego Joe Pesci.
Nie ma to jak dystans do siebie i wyśmiewanie hamerykańskiej mentalności, ale i tak najbardziej rozwala mnie gdy oglądam jego stand up na tematy religijne.
franixxx napisał/a:
Jak tak patrze na te filmiki to te chamerykance smieja sie ze wszystkiego. Zwykle zdanie bez smiesznego znaczenia a publika ajahahahahufhasjfha kurwa ale smiesznuie ja pierdole hahaha daj mi hotdoga ...
nie weim, czy widziałeś jak robi się chamerykańskie show? Są podświetlane napisy "klaskać", "śmiech" itd a do tego podkładają nagrany sztuczny śmiech (na tasiemcach pseudokomediowych szczególnie). Jak jedna owca pójdzie w przepaść - uwierz mi, całe stado bezmyślnie pobiegnie za nią. To jest psychika tłumu i łatwo tym manipulować.
George Carlin jest geniuszem stand upu, trzeba obejrzeć cały występ. Polecam ''Doin it again'' i ''Jammin in New York''
zuku73 napisał/a:
George Carlin jest geniuszem stand upu, trzeba obejrzeć cały występ. Polecam ''Doin it again'' i ''Jammin in New York''
I trzeba słuchać, a nie tylko czytać. Jak ktoś kompletnie nie zna angielskiego (nauka w liceum to nie jest znajomość języka) to może sobie darować.
Wyobraźcie sobie w jakimś Opolu Polaka który opowiada w stylu Carlina. Na drugi dzień 6 protestów moherów bo śmieje się z wiary, 10 protestów lewicy, bo brzydko mówi a tak przecież nie wypada, gdzie ta tolerancja, wieczorem Szkło kontaktowe, Olejnikowa, Lis, Wojewodzki, Relacja na żywo na tvn24, gazeta.pl wyjebana czerwona czołówka z jego ryjem.
Uwielbiam kolesia
a ty @jabadabaryba nie przeszadzaj, coraz większej części naszych rodaków otwierają się oczy, wszystko zmierza w dobrą strone i jeszcze chwila a to właśnie z tych katolów bedzie się wiekszość smiać.
a ty @jabadabaryba nie przeszadzaj, coraz większej części naszych rodaków otwierają się oczy, wszystko zmierza w dobrą strone i jeszcze chwila a to właśnie z tych katolów bedzie się wiekszość smiać.
gadom napisał/a:
I trzeba słuchać, a nie tylko czytać. Jak ktoś kompletnie nie zna angielskiego (nauka w liceum to nie jest znajomość języka) to może sobie darować.
Ja nie używam napisów, bo nie zawsze są dokładne i nie oddają tego w jaki sposób on to opowiada Tylko ze po 5 latach w Irlandii łatwo mi zrozumieć.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów