📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Giełda samochodowa na Bemowie , na początku przy Powstańców Śląskich stały motocykle . Z tatą co niedziela tam byliśmy . A pod koniec mamy bazar na Skrze , tam kilka razy byłem z rodzicami raz kupiliśmy tam doga błękitnego ( poczciwa psina była z niego )
3:22 laska opierdala loda więc trza dać piwko.
Fajny materiał. Niezłe bryki, świetne fryzury i ubrania.
Fajny materiał. Niezłe bryki, świetne fryzury i ubrania.
Boże co za dawcy! Każdy z nich pewnie jeździł po mieście 150 bez wyjątku! Spalić, poćwiartować ich bez wyjątku!
Trolololo
Trolololo
Echh ,az sie lezka zakrecila ,
Na Slmczynie sprzedalem 3 jawy , kupilem 2 mz-ki150 i pozniej 251 ( blekitna, podobno najszybsza )
W miedyczasie malucha 650 .Az sie rozmarzylem , teraz nuda i marazm , jak zachaialem motocykla podjechalem do salonu wzialem co mieli od reki ( r1) Popierwszym sezonie ( o dziwno nie zabilem sie )oddalem w rozliczeniu za lancera evo x z doplata bo jednak w starszym wieku moto to nie to, 4 kolka rzadza do zabawy
No nic dalej bede z rozrzewieniem wspominac czasy mz- ki i pole namiotowe z byla kolezanka ( teraz sie mowi dziewczyna) na mazurach.
sam sie dziwie jakim cudem mysmy dzieciaka nie machneli , widac nie bylo pisane ale cipka byla pierwsza klasa ...
W sumie aktualna zona w te klocki lepsza ale co mlodosc to mlodosc
Na Slmczynie sprzedalem 3 jawy , kupilem 2 mz-ki150 i pozniej 251 ( blekitna, podobno najszybsza )
W miedyczasie malucha 650 .Az sie rozmarzylem , teraz nuda i marazm , jak zachaialem motocykla podjechalem do salonu wzialem co mieli od reki ( r1) Popierwszym sezonie ( o dziwno nie zabilem sie )oddalem w rozliczeniu za lancera evo x z doplata bo jednak w starszym wieku moto to nie to, 4 kolka rzadza do zabawy
No nic dalej bede z rozrzewieniem wspominac czasy mz- ki i pole namiotowe z byla kolezanka ( teraz sie mowi dziewczyna) na mazurach.
sam sie dziwie jakim cudem mysmy dzieciaka nie machneli , widac nie bylo pisane ale cipka byla pierwsza klasa ...
W sumie aktualna zona w te klocki lepsza ale co mlodosc to mlodosc
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów