📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Raz papieżowi rękaw sięga do kciuka, a raz kończy się przed dłonią, a pozycja ręki się nie zmienia
lewackie walenie konia pod filmik, pewnie niejeden już się spuszcza
Na zbliżeniu widać że to nie jest dłoń trampa, tramp ma przeszczepione rączki od jakiegoś 14 latka. Fejk
SERIO?
FEJK?
JAAAAAA.
... GRATULACJE!
No gdyby nie wy, to ludzie by się nie domyślili.
ps.
To była inna forma humoru: sarkazm.
Tak naprawdę nie miałem na myśli tego co powiedziałem: wszyscy widzą, że to jest fejk…
FEJK?
JAAAAAA.
... GRATULACJE!
No gdyby nie wy, to ludzie by się nie domyślili.
ps.
To była inna forma humoru: sarkazm.
Tak naprawdę nie miałem na myśli tego co powiedziałem: wszyscy widzą, że to jest fejk…
Rzeźba Vadera za nimi to też fejk?
Gdyby to było dziecko a nie Trump to porwałby je z miejsca do piwnicy.
Od 3 sekundy ktoś wstawił na szybko ławkę za nimi? A później zabrał. Tak na serio po co takie coś na sadisticku?
wlasciwie gdyby to byla prawda to by mnie nnie zdziwilo że komuch nie chce podac reki Trumpowi.
Żaden fejk, nie kłamcie. Byłem tam i widziałem.
true news 1:0 fake news
true news 1:0 fake news
zikoosi napisał/a:
wlasciwie gdyby to byla prawda to by mnie nnie zdziwilo że komuch nie chce podac reki Trumpowi.
Zaraz, chwila. Jeżeli papież jest komuchem, a jest głową watykanu i kościoła, to kościół jest komunistyczny. Jeżeli kościół jest komunistyczny, to polski kler to komuchy. PiS ciągle liże dupę kościołowi czyli PiS to komuch albo takie wanna-be komuchy. Czyli wyborcy PiS to komuchy, czyli lewaki. Czyli Rysiu Petru i spółka stoją w opozycji więc to prawaki. Więc narodowcy to tak naprawdę lewaki, a wszyscy co są w KOD to prawaki i walczą o suwerenność państwa.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów