📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Przecież to nie gimbus, prędzej podstawówka, może oceniałeś po widocznym nieco zespole dałna, z szacunku jednak do ludzi z zespołęm dałna należy to rozróżniać.
To nie chłopak z gimbazy, a z pedałówy. O!
wzrok przed siebie i jazzda do przodu
nie cierpię jak ludzie przechodzą przez jezdnie jakby to było pole i nic na nim nie było
wzrok przed siebie i jazzda do przodu
Może to nauczy tego młodego dżentelmena przechodzenia na przejściu. Było słuchać się mamy
Przecież to kierowca ćwok na czerwonym przejechał -.-
az mu sie kanapki dla kolegow posypaly
Przecież to kierowca ćwok na czerwonym przejechał -.-
Jakie, kurwa, czerwone. Jeżeli miga żółte światło, to wtedy patrzymy na znaki. A gimbus, który wyleciał na skrzyżowanie miał czerwone światło na przejściu! Gimbus gimbusa broni, ja pierdolę.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów