📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
35 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
chetek sam jesteś hujowy, jak bym Ci z tego glana tego zajebał to byś się złożył
Obaj jesteście chujowi.
Piwo leci
Mr. Hans
Zajebałbyś mi, ponieważ twierdzę, iż glany nie są dobrym obuwiem? No gratuluję, naprawdę. Poziom chodnika.
Zajebałbyś mi, ponieważ twierdzę, iż glany nie są dobrym obuwiem? No gratuluję, naprawdę. Poziom chodnika.
aż przytoczę cytat :
" Farmazony pierdoli jeden z drugim zakompleksiony,
Coś tu jebie w chuj, 38 stopni czarny strój,
Czujesz się lepszy od innych ? Walisz jak dworcowy luj,"
a.j.k.s. - przedostatni ; p
" Farmazony pierdoli jeden z drugim zakompleksiony,
Coś tu jebie w chuj, 38 stopni czarny strój,
Czujesz się lepszy od innych ? Walisz jak dworcowy luj,"
a.j.k.s. - przedostatni ; p
glany są zajebiste - filmik za to ssie pałę, co to qwa jest?
@chetek
ty i te twoje pierdolone adidasy, pewnie jesteś jebanym dresem co się opierdala i siedzi pod blokiem .
ty i te twoje pierdolone adidasy, pewnie jesteś jebanym dresem co się opierdala i siedzi pod blokiem .
zawsze jak jest mowa o glanach, to mi się kojarzy, że głównie woodstokowe brudasy je noszą...
"chetek" z glana musiał w centrum odbytu dostać, stąd komentarz o chujowości glanów
ehhh hipisi...
Nie jestem dresem ani sierściuchem, ale dość często w glanach chodzę i są to zajebiste bambosze, bo w porównaniu do kurwa adidasków nie rozwalą się po roku.
Kostki w tym nie skręcisz, nie przemaka, aż zaraz w nich w pochodze.
Kostki w tym nie skręcisz, nie przemaka, aż zaraz w nich w pochodze.
Ale wy kurwa macie problemy. Glany to OBUWIE. To kurwa zwykłe buty, a nie tabliczka "jeżdżę na woodstok". I jako buty sprawdzają się świetnie do wielu rzeczy. Osobiście w góry bez glanów nigdy nie jadę, a i w zimie są w sam raz, bo ciepłe i nie przemokną.
Dziwne kurwa, że jak chodzę w glanach to żaden ulizany chłopczyk nie powie mi żem brudas, a tu na forum takich mnóstwo.
Dziwne kurwa, że jak chodzę w glanach to żaden ulizany chłopczyk nie powie mi żem brudas, a tu na forum takich mnóstwo.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów