Coś z mojego podwórka
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Jak można przerobić ACDC na coś takiego? A co do reszty, to tylko zazdrość
Za zjebany remiks niesamowitego kawałka zamieniłabym wam amunicję na ostrą. No, ale za airsoft piwo.
zawsze mnie zastanawiało co się stanie na tym asg jak Ci się amunicja kończy i nie masz czasu na przeładowanie, wyciągasz kose wtedy?
Myślałem że to tak z bronią, a tu jednak tylko pedały z zabawkami na powietrze.
Ukradly wózek z supermarkietu. Zgłaszam to do prokuratury.
iamthelaw, pedał to najwyżej jesteś ty
My przynajmniej mamy jakieś ciekawe zajęcie oprócz zapierdzielania po 8h w robocie
I tak jestem na tym filmiku
Pozdr
My przynajmniej mamy jakieś ciekawe zajęcie oprócz zapierdzielania po 8h w robocie
I tak jestem na tym filmiku
Pozdr
przypomniała mi się rozmowa na gg dwóch ziomków:
1-kurwa, człowieku nie ogarniesz!!! Mój stary wczoraj przeszedł całego CODa
2-Też mi wyczyn, nawet na poziomie Hard dałem radę
1- Ja też, ale dopiero w połowie ostatniej misji powiedziałem mu że można sobie broń zmieniać
1-kurwa, człowieku nie ogarniesz!!! Mój stary wczoraj przeszedł całego CODa
2-Też mi wyczyn, nawet na poziomie Hard dałem radę
1- Ja też, ale dopiero w połowie ostatniej misji powiedziałem mu że można sobie broń zmieniać
Najbardziej mnie bawi ta wczówka w wojne jak jarają sie że to niby na prawdę i przeżywają a to się okazuje ze tylko plastikowe pistolety na kulki
Ty lepiej zamiast byki sadzić - Jacka Danielsa chlej. I to migusiem!
Ich to pewnie też nieźle bawi, chociaż pewnie dla ciebie ciekawsze jest przeglądanie sadistica
Ich to pewnie też nieźle bawi, chociaż pewnie dla ciebie ciekawsze jest przeglądanie sadistica
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów