Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Niech jakaś kometa p🤬lnie w tą planetę bo to już jest niezabawne....
Moja suka owczarek niemiecki tak wyje jak słyszy karetkę albo straż na sygnale
po tym co tu zobaczyłem moje życie już nigdy nie będzie takie samo
garota napisał/a:
Niech jakaś kometa p🤬lnie w tą planetę bo to już jest niezabawne....
Spoko już leci tylko skupu kukurydzy szuka.
Mój pies jak to usłyszał to sap🤬lił z domu, idę w jego ślady...
Co wy chcecie, dobrze zaśpiewało. Lepiej, jak nasi polscy uczestnicy w The Voice... Tutaj wyczerpujący wywiad z niąm:
Dalej ze stoickim spokojem akceptujcie lewactwo... nie zostanie kamień na kamieniu, wszystko będzie wyglądało w ten sposób
Tradyt napisał/a:
Moja suka owczarek niemiecki tak wyje jak słyszy karetkę albo straż na sygnale
A jak ją w dupę posuwasz to mlaska.
Zawsze to lepiej niż Grumi ze Szwedem.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie