Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówCo za jebana cipa, najpierw coś pajacuje, później policją straszy. Jeszcze ciota wrzuca nagranie w którym zachował się jak down. Szkoda, że sebix z burkowozu mu nie najebał sęków, no i tej piździe co się cieszy jak głupi do sera też.
Masz rację ty byś od razu wyciągnął giwere niczym terminator i rozstrzelał kierowcę bez żadnego wyjaśnienia sprawy w 4 oczy. Ja bym nie robił cyrku na drodze tylko poszedł na policję w celu zweryfikowania tożsamości kierującego i złożenia zeznań w celu ukarania kierowcy.to jest największą satysfakcją dla takiego żuczka jak ty
Oby to zgłosił na policję bo też zasili budżet xD
Piwo przypadkiem... chciałem zacytować.
Czym zasili, wyprzedzaniem z prawej???
Bo oprócz tego i głupoty, że nie odpuścił raczej nic nie ma.
To co takiego odjebał??
Piwo przypadkiem... chciałem zacytować.
Czym zasili, wyprzedzaniem z prawej???
Bo oprócz tego i głupoty, że nie odpuścił raczej nic nie ma.
To co takiego odjebał??
-Zmiana pasa ruchu na przejściu dla pieszych
-Wyprzedanie przed przejściem dla pieszych
-Najechanie na linię ciągłą
-Nie zachowanie szczególnej ostrożności przy wjeżdżaniu na rondo
Lista długa.
Masz rację ty byś od razu wyciągnął giwere niczym terminator i rozstrzelał kierowcę bez żadnego wyjaśnienia sprawy w 4 oczy. Ja bym nie robił cyrku na drodze tylko poszedł na policję w celu zweryfikowania tożsamości kierującego i złożenia zeznań w celu ukarania kierowcy.to jest największą satysfakcją dla takiego żuczka jak ty
Może się już nie wypowiadaj publicznie. Jeszcze kiedyś dzieci będą czytać Twoje wypociny i dowiedzą się, że tato jest debilem.
Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
-Zmiana pasa ruchu na przejściu dla pieszych
-Wyprzedanie przed przejściem dla pieszych
-Najechanie na linię ciągłą
-Nie zachowanie szczególnej ostrożności przy wjeżdżaniu na rondo
ale jak - nie widzę
- ciągłą przekroczył bo uciekał przed debilem z BMW któremu się spieszy bo pajac z taryfy z pasa do skrętu w prawo ciśnie na środkowy i ma to w dupie co pokazują znaki poziome - przed skrzyżowaniem i drogą w prawo - później jest na wprost
- przy dojeździe do ronda nie wyprzedza na pasach - nie wyprzedza nawet na rondzie, skrzyżowaniu
- brak szczególnej ostrożności przy wjeżdżaniu na rondo - a komu utrudnił jazdę
Chyba, że to dotyczy tego z BMw
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów