Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
🔥 Co za ksenofil...😁 - teraz popularne
~Velture 2012-11-26, 15:11
Hoduje się zwierzęta. Uprawia rośliny...........

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
p................o 2012-11-26, 15:20 6
Velture napisał/a:

Hoduje się zwierzęta. Uprawia rośliny...........

Warto najpierw zajrzeć, chociażby na Wikipedię --> hasło Hodowla.
Poza tym: dlaczego zakwalifikowałeś "bohatera" rysunku jako roślinę?
Zgłoś
squ87 2012-11-26, 16:15
przecież taki burak to przynajmniej 50% obecnego społeczeństwa...
Zgłoś
zjemcichlep 2012-11-26, 17:25
Nie rozumiem, rysunek przedstawiający Tuska i Leppera ale co to ma wspólnego z GMO?
Zgłoś
ostatni 2012-11-26, 17:33 1
Nie próbujcie dyskutować z lemingami, bandą zakompleksionego bydła bez wykształcenia.
Zgłoś
Jack Daniel's 2012-11-26, 17:40 3
Nie rozumiem, czemu ludzie obawiają się GMO.
Zgłoś
Mr.Drwalu 2012-11-26, 17:49 6
Jack Daniel's napisał/a:

Nie rozumiem, czemu ludzie obawiają się GMO.

Zapraszam do lektury.

sadistic.pl/gmo-swiat-wedlug-monsanto-vt105515.htm

Tak, tak, właśnie ta firma weszła dzięki naszej ustawie legalnie na pola rolników. Ale co ty możesz o tym wiedzieć, skoro nie wiesz jak rozróżnić młotka od kowadła.

Nie wierze w diabła wierze w zazdrość i zawiść
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
Zgłoś
miodek_1 2012-11-26, 18:02 2
tak przy okazji mi się przypomniało :

Jak najłatwiej wycisnąć sok z buraka ?
Wrzucić granat do BMW
Zgłoś
K................a 2012-11-26, 19:42 1
Nie wiem dlaczego, ale burak to raczej typ wyborcy największej partii opozycyjnej, charakteryzującego się kłótliwością i kołtuńską, zaściankową mentalnością. Chyba nie muszę wrzucać żadnych filmików ze spędów fanatyków partii Kaczysława Jarzyńskiego, ani przykładów ich wybitnych wpisów z portali informacyjnych? Znam trochę wyborców PO, którzy nie głosowali na tę partię dlatego, bo uważają Tonalda Duska za męża stanu, tylko dlatego że nie uważają Kaczysława za męża stanu i nie trawią mutantów umysłowwych w postaci Fochmana i Ciamarewicza, ani tej BURACKIEJ retoryki.

PS. Też nie rozumiem dlaczego ludzie tak ekscytują się tym GMO. Przecież i tak wszyscy umrzemy.
Zgłoś
pakicito 2012-11-26, 21:23
Cytat:

Nie wiem dlaczego, ale burak to raczej typ wyborcy największej partii opozycyjnej, charakteryzującego się kłótliwością i kołtuńską, zaściankową mentalnością

burak to typ wyborcy (partia tu nie ma znaczenia), który ma wyprany mózg i leci na pierwsze lepsze "sadzić palić zalegalizować''
Zgłoś
K................a 2012-11-26, 22:04 1
pakicito napisał/a:

burak to typ wyborcy (partia tu nie ma znaczenia), który ma wyprany mózg i leci na pierwsze lepsze "sadzić palić zalegalizować''

Każdy myślący człowiek wie, że to są tylko hasła i obietnice. Nie rozumiem więc dlaczego PiS ma wciąż ok 30% poparcie skoro sieje największy populizm, rzuca prymitywne oskarżenia, bez dowodów, obiecuje ludziom gruszki na wierzbie, wystawia jakiegoś starego profesora Glińskiego, czytającego banały z kartki jako kandydata na premiera. Ktoś się na to nabierze? Nie sądzę. PiS polegnie w następnych wyborach dzięki swoejej retoryce i pojebanym, nawiedzonym fanatykom. Nie byłem na wyborach, ale jakbym miał wybierać pomiędzy Kaczysławem i jego bandą płaczliwych placków, a Palikotem i jego wesołą menażerią to wybrałbym Palikota i jego cyrk, bo wiem że wszyscy są chuja warci, ale najbardziej pojebane są marudy smoleńskie i katolicki ciemnogród.
Zgłoś
stalin_za_mlodu 2012-11-27, 5:10
@Koniec Świata, myślisz dokładnie tak, jak trzeba!
Podpisano: Adam Michnik
Zgłoś
Jack Daniel's 2012-11-27, 8:56 2
Mr.Drwalu napisał/a:

Zapraszam do lektury.

sadistic.pl/gmo-swiat-wedlug-monsanto-vt105515.htm

Tak, tak, właśnie ta firma weszła dzięki naszej ustawie legalnie na pola rolników. Ale co ty możesz o tym wiedzieć, skoro nie wiesz jak rozróżnić młotka od kowadła.

Skoro nie wiesz, jak rozróżnić, to czego się chwalisz? Tak się składa, że studiuję biotechnologię. Co prawda Monsanto jest chujowe, to fakt, ale GMO, to nie tylko Monsanto.
Co powiesz o tym:

Przegląd 24 długoterminowych badań z różnych krajów o wpływie diety ze roślinami transgenicznymi na różne zwierzęta.
Wnioski: "The studies reviewed present evidence to show that GM plants are nutritionally equivalent to their non-GM counterparts and can be safely used in food and feed."
gmopundit.blogspot.com/2011/12/assessment-of-health-impact-of-gm-plant.html

GMO? Na zdrowie (Focus) focus.pl/nauka/zobacz/publikacje/gmo-na-zdrowie/nc/1/?fbc_channel=1&am...

O Seralinim, szczurach i kukurydzy: gmo.blog.polityka.pl/2012/09/20/seralini-superstar/

"Preparat na bazie genetycznie modyfikowanego lnu może być stosowany na ciężko gojące się rany powstające na skutek owrzodzeń żylnych, miażdżycy, zespołu stopy cukrzycowej, na odleżyny oraz na rzadziej spotykane chroniczne rany immunologiczne, hematologiczne i owrzodzenia nowotworowe."

naukawpolsce.pap.pl/aktualnosci/news,392766,naukowcy-opracowali-zel-z-...

Mam więcej. Chcesz się dalej pogrążać lemingu?
Zgłoś
p................o 2012-11-27, 12:19
Dla mnie problemem jest arogancja władzy, która drażliwe społecznie ustawy próbuje przemycić za plecami wyborców. Temat ACTA niczego ich nie nauczył.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów