Dlaczego władza chciała "przemycić" GMO?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
Hoduje się zwierzęta. Uprawia rośliny...........
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Warto najpierw zajrzeć, chociażby na Wikipedię --> hasło Hodowla.
Poza tym: dlaczego zakwalifikowałeś "bohatera" rysunku jako roślinę?
Nie rozumiem, rysunek przedstawiający Tuska i Leppera ale co to ma wspólnego z GMO?
Nie próbujcie dyskutować z lemingami, bandą zakompleksionego bydła bez wykształcenia.
Nie rozumiem, czemu ludzie obawiają się GMO.
Jack Daniel's napisał/a:
Nie rozumiem, czemu ludzie obawiają się GMO.
Zapraszam do lektury.
sadistic.pl/gmo-swiat-wedlug-monsanto-vt105515.htm
Tak, tak, właśnie ta firma weszła dzięki naszej ustawie legalnie na pola rolników. Ale co ty możesz o tym wiedzieć, skoro nie wiesz jak rozróżnić młotka od kowadła.
tak przy okazji mi się przypomniało :
Jak najłatwiej wycisnąć sok z buraka ?
Wrzucić granat do BMW
Jak najłatwiej wycisnąć sok z buraka ?
Wrzucić granat do BMW
Nie wiem dlaczego, ale burak to raczej typ wyborcy największej partii opozycyjnej, charakteryzującego się kłótliwością i kołtuńską, zaściankową mentalnością. Chyba nie muszę wrzucać żadnych filmików ze spędów fanatyków partii Kaczysława Jarzyńskiego, ani przykładów ich wybitnych wpisów z portali informacyjnych? Znam trochę wyborców PO, którzy nie głosowali na tę partię dlatego, bo uważają Tonalda Duska za męża stanu, tylko dlatego że nie uważają Kaczysława za męża stanu i nie trawią mutantów umysłowwych w postaci Fochmana i Ciamarewicza, ani tej BURACKIEJ retoryki.
PS. Też nie rozumiem dlaczego ludzie tak ekscytują się tym GMO. Przecież i tak wszyscy umrzemy.
PS. Też nie rozumiem dlaczego ludzie tak ekscytują się tym GMO. Przecież i tak wszyscy umrzemy.
Cytat:
Nie wiem dlaczego, ale burak to raczej typ wyborcy największej partii opozycyjnej, charakteryzującego się kłótliwością i kołtuńską, zaściankową mentalnością
burak to typ wyborcy (partia tu nie ma znaczenia), który ma wyprany mózg i leci na pierwsze lepsze "sadzić palić zalegalizować''
pakicito napisał/a:
burak to typ wyborcy (partia tu nie ma znaczenia), który ma wyprany mózg i leci na pierwsze lepsze "sadzić palić zalegalizować''
Każdy myślący człowiek wie, że to są tylko hasła i obietnice. Nie rozumiem więc dlaczego PiS ma wciąż ok 30% poparcie skoro sieje największy populizm, rzuca prymitywne oskarżenia, bez dowodów, obiecuje ludziom gruszki na wierzbie, wystawia jakiegoś starego profesora Glińskiego, czytającego banały z kartki jako kandydata na premiera. Ktoś się na to nabierze? Nie sądzę. PiS polegnie w następnych wyborach dzięki swoejej retoryce i pojebanym, nawiedzonym fanatykom. Nie byłem na wyborach, ale jakbym miał wybierać pomiędzy Kaczysławem i jego bandą płaczliwych placków, a Palikotem i jego wesołą menażerią to wybrałbym Palikota i jego cyrk, bo wiem że wszyscy są chuja warci, ale najbardziej pojebane są marudy smoleńskie i katolicki ciemnogród.
@Koniec Świata, myślisz dokładnie tak, jak trzeba!
Podpisano: Adam Michnik
Podpisano: Adam Michnik
Mr.Drwalu napisał/a:
Zapraszam do lektury.
sadistic.pl/gmo-swiat-wedlug-monsanto-vt105515.htm
Tak, tak, właśnie ta firma weszła dzięki naszej ustawie legalnie na pola rolników. Ale co ty możesz o tym wiedzieć, skoro nie wiesz jak rozróżnić młotka od kowadła.
Skoro nie wiesz, jak rozróżnić, to czego się chwalisz? Tak się składa, że studiuję biotechnologię. Co prawda Monsanto jest chujowe, to fakt, ale GMO, to nie tylko Monsanto.
Co powiesz o tym:
Przegląd 24 długoterminowych badań z różnych krajów o wpływie diety ze roślinami transgenicznymi na różne zwierzęta.
Wnioski: "The studies reviewed present evidence to show that GM plants are nutritionally equivalent to their non-GM counterparts and can be safely used in food and feed."
gmopundit.blogspot.com/2011/12/assessment-of-health-impact-of-gm-plant.html
GMO? Na zdrowie (Focus) focus.pl/nauka/zobacz/publikacje/gmo-na-zdrowie/nc/1/?fbc_channel=1&am...
O Seralinim, szczurach i kukurydzy: gmo.blog.polityka.pl/2012/09/20/seralini-superstar/
"Preparat na bazie genetycznie modyfikowanego lnu może być stosowany na ciężko gojące się rany powstające na skutek owrzodzeń żylnych, miażdżycy, zespołu stopy cukrzycowej, na odleżyny oraz na rzadziej spotykane chroniczne rany immunologiczne, hematologiczne i owrzodzenia nowotworowe."
naukawpolsce.pap.pl/aktualnosci/news,392766,naukowcy-opracowali-zel-z-...
Mam więcej. Chcesz się dalej pogrążać lemingu?
Dla mnie problemem jest arogancja władzy, która drażliwe społecznie ustawy próbuje przemycić za plecami wyborców. Temat ACTA niczego ich nie nauczył.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów