18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
GMO - Zagrożenie czy zbawienie
G................o • 2012-12-01, 23:49
Dla dociekliwych, temat poważny i tak trzeba do niego podejść.
Genetycznie Modyfikowany Organizm = Mutant
Uwaga przeprowadziła rozeznanie:
cz 1.

cz 2.

8 listopada br. polski Parlament, nasi „wybrańcy”, posłowie, zadecydowali o dopuszczeniu do zasiewu w Polsce nasion roślin sztucznie modyfikowanych genetycznie, zwanych w skrócie GMO. Wmawia nam się, że żywność modyfikowana genetycznie jest bezpieczna dla zdrowia. Już w tej chwili wiele takich produktów z zagranicy i nie tylko kupujemy w sklepach i jemy, najczęściej nie wiedząc o tym. Nim Cię ogłupią kłamstwami, zobacz szokujący film z eksperymentów na szczurach i wyobraź sobie, co stanie się za kilka lat z Tobą i Twoimi dziećmi! Pokaż ten film innym osobom. Nie pozostańmy obojętni gdy chcą nas wytruć by tylko wypchać sobie kieszenie pieniędzmi!
Dla co bardziej dociekliwych tu są dodatkowe filmy i info:
upadeknarodu.cba.pl/gmo.html
Liczę że mod da na główną bo temat jest godzien uwagi.
Tak bliski dziś.
Zgłoś
mjr 2012-12-03, 1:13
raksod napisał/a:

Twoja odpowiedź jest tak głupia że brak mi słów i świadczy o tym że nie wiesz o czym mówisz.

mjr napisał/a:

Straszne bzdury pierdolisz.

Najbardziej wkurwia mnie to, że muszę zaczekać, aż skończy mi się poprzednie ostrzeżenie, żeby kazać ci wypierdalać...

Wskaż podstawę prawną albo przynajmniej jakąś alternatywę dla Rady Języka Polskiego.

PS:
raksod napisał/a:

Można spytać jakie masz wykształcenie?

PPS: Ktoś podpierdolił znak interpunkcyjny - znajdź skurwysyna.

Pragnę wyjaśnić, iż obsługa forum stosując metody totalitarne zmusiła mnie do stosowania obrazka "idźwchuj" zamiast pewnego dużo stosowniejszego sformułowania.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów