📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Gówniany ten filmik...
W sumie to gówno widać.
Słabe? A może często jakieś kurwy parkują na jego terenie? Własność powinna być świętością. Tam widocznie jest.
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:
Słabe? A może często jakieś kurwy parkują na jego terenie? Własność powinna być świętością. Tam widocznie jest.
Z jednej strony rolnik zrobił trochę chamsko, z drugiej strony co miał innego zrobić. Szukać właściciela samochodu, czy czekać jak ten wróci. Ciekawe co zrobiłby właściciel Mercedesa, jakby od rozgrzanego katalizatora zapaliło się ściernisko.
Anglia? Z tego co się nasłuchałem, to tam mają bardziej wyczulone podejście do terenu prywatnego niż u nas wredne bambry.
"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett
Szkoda że okna albo szyberdach miał pozamykane
Czy po prostu nasrać na przednią szybę - byłby ciekawy materiał na sadola.
Czy po prostu nasrać na przednią szybę - byłby ciekawy materiał na sadola.
Na miejscu kierowcy mesia po połowie roku wracam i pale mu żniwa haha
jastrzab1810 napisał/a:
Takich ja ty Hitler spalił zdecydowanie za mało
jastrzab1810 napisał/a:
Svenlee napisał/a:
chuja moglbys sobie podpalic... tzn. jakby mama pozwolila Ci sie bawic zapalkami
jastrzab1810 napisał/a:
Na zachodzie rolnicy w większości ubezpieczają wszystko.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów