📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:51
🔥
Konkret wpierdol dla pedofila
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie no to jest kurwa żenujące.Gimby w grupie dojechały gimba z jakiegoś innego stada i oklepują dla chwały własnego stada..
Aż mi się szkoda chłopaczka zrobiło
Ale kozaki, szacun.
i co im po tym że musiał powtórzyć co mu kazali?! będą się chełpić na osiedlu że 14 pobili
Ślunsk, niech dalej gryzą powietrze.
Typy łapią gościa z przeciwnego klubu i każą mu obrazić własny klub, a ten nie chce aby widziano jego twarz bo dostanie wpierdol od ziomków ze swojego klubu za obrazę lub ewentualnie nie będą go już "lubić" bo nie zachował się "honorowo"
Ja pierdole jaka dziecinada, ciekawe czy domki na drzewach sobie budują i się na kamyczki biją
Ja pierdole jaka dziecinada, ciekawe czy domki na drzewach sobie budują i się na kamyczki biją
Ale ciota. Powinien dać się zabić nawet, zabierając kogo się da ze sobą do grobu, zamiast zwiesić głowę i takie coś powiedzieć na swój klub. Dobrze mu tak. I tak pewnie potem go pobili, a tak stracił też honor.
Naprawdę, kultura "kibicowska" w Polsce jest na żenującym poziomie. A dowód mamy na filmie
To są pewnie ci słynni kibice prawdziwi patrioci, a nie cioty w rurkach, co w razie czego pójdą pierwsi na front wielkiej polski katolickiej bronić, tak nam dopomóż Ruch
Ale tak czy inaczej tego typu akcje to nie jest żadna nowość. Kiedyś jak mieszkałem jeszcze na hehe blokach to co jakiś czas słyszało się, że kogoś tam dorwali, nakręcili coś takiego, wrzucili na yt i delikwent dostawał jeszcze wpierdol "od swoich" za obrażanie ukochanego klubu z IV ligi mistrzów
Ale tak czy inaczej tego typu akcje to nie jest żadna nowość. Kiedyś jak mieszkałem jeszcze na hehe blokach to co jakiś czas słyszało się, że kogoś tam dorwali, nakręcili coś takiego, wrzucili na yt i delikwent dostawał jeszcze wpierdol "od swoich" za obrażanie ukochanego klubu z IV ligi mistrzów
pinkie222 napisał/a:
Ale ciota. Powinien dać się zabić nawet, zabierając kogo się da ze sobą do grobu, zamiast zwiesić głowę i takie coś powiedzieć na swój klub. Dobrze mu tak. I tak pewnie potem go pobili, a tak stracił też honor.
Honor? Jaki honor? Jesteś kibolem? Bijecie się o honor?
jak usłyszałem "godaj bo ci wykurwia" to wyjebałem śmiechem.... kurwa ten Śląsk na trzeźwo chuja się dogadasz
W ogóle napierdalanie jakiegoś gimbusa za jakiś gówniany klub to najniższa forma podbijania swojej "wartości" oraz kolektywnego spierdolenia, bo nikt normalny nie szuka ukojenia dla duszy wśród przygłupów, którzy raz w czas idą obić mordę komuś kto kibicuje innej drużynie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów