18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Debeel 2013-07-24, 21:50
ment200 dwójka jak nie będzie uderzona nie zgnije tak szybko.
Zgłoś
d................5 2013-07-24, 22:00 3
Golf to chujnia.
Zgłoś
l................x 2013-07-24, 22:01 2
Już wolę jeździć starym, mułowatym BMW w dieselu niż takim czymś Bo liczy się elegancja i wygoda
Zgłoś
hierek18 2013-07-24, 22:02 1
Za takiego golfa to byście krowe do tyłu z 500km prowadzili
Zgłoś
FourthIllusion 2013-07-24, 22:07 2
Pącki napisał/a:

A gimbazjada i synowie biedronia i tak powiedzą że golf to chujnia

Wiec kim trzeba byc zeby sie ta chunia zachwycac, przedszkolada i synem tuska ?
Zgłoś
htr83 2013-07-24, 22:08
lubie ludzi który jarają się golfami -są tacy oryginalni
Zgłoś
Dzoyo 2013-07-24, 22:08
Golf jest gówno wort
Zgłoś
Loki91 2013-07-24, 22:09 7
Silnik to niestety nie wszystko. To się po prostu nie prowadzi. Za wysoki środek ciężkości, za wąskie i za krótkie a zarazem zbyt duży opór powietrza. Jak wsadzisz do Stara z silnikiem V70 150V to i tak nadal będziesz musiał zwalniać do 30km/h przy ostrzejszym zakręcie...

Tuning ma jak najbardziej sens, ale w budzie, która ma jakiś potencjał wyjściowy.
Zgłoś
stiff88 2013-07-24, 22:11 4
Pącki co ty pierdolisz... golfy zajebiste? wez zobacz fiaciki kazdy gniecie golfa w tej samej pojemnosci, ba golf 1.8 nie ma szans z bravo 1.6, do tego lepiej wygladaja a VR6 2.9 tak? postaw mi takiego do 2.5 V6 alfy a teraz wyjdz i zamknij za soba drzwi.
Zgłoś
KingOfEvil 2013-07-24, 22:12 3
Bo to prawda: GOLF TO CHUJNIA!!!
Ale ten jest przykładem właśnie tego golfa który bym kupił.

Zgłoś
masaq 2013-07-24, 22:12 1
wiesiors4 napisał/a:

To właśnie zmienia wszystko. Mogę się założyć że nie słyszałeś ryku VR6, nie jeździłeś taką a jedynie widziałeś golfa 1.6 w gazie na śrubie i myślisz, że to samo

Mogę się założyć, że jeździsz czymś znacznie gorszym i nie, nie mam golfa, ale mam dobry gust do motoryzacji.

Ja jeździłem golfem z vr6 i bez przesady ... Nie "zabija" wszystkiego co się porusza po drodze, głupi mercedes 320 cdi mojego sąsiada w kombi go robi bez problemu. Ryk w vr6 ? daruj sobie, chyba nigdy nie słyszałeś prawdziwego V8, V10 lub V12.

I nie, nie ma gorszego samochodu niż golf z vr6, ale jak słyszę jaki to golf jest och i ach to śmiać mi się chce
Zgłoś
contowsky 2013-07-24, 22:16
@KingOfEvil caps lock, trzy wykrzykniki, powiększony rozmiar i dodany kolorek, ktoś tutaj ma jakieś zachwiania równowagi umysłowej

Najebać tysiąc postów i na emeryturę.
Albo dwa.
Trzy i więcej nie będzie.
Cztery, ostatnie słowo.
Zgłoś
stiff88 2013-07-24, 22:18
masaq moze do stadnardowego vr6 dołożył ogromny stożek i zrobił przelot (żeby ludzie we wsi słyszeli) i wydaje mu się że brzmi jak V12, a jak to sie mówi, Dźwięk potęguję MOC
Zgłoś
d................4 2013-07-24, 22:26 3
Zgłoś
Reginald911 2013-07-24, 22:29 2
za vr6 turbo zawsze bro
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów