18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
stiff88 2013-07-24, 22:30
divx94 z polo tez tak zrobili z kazdego auta sie da.. wiec po co to nam pokazujesz ?
Zgłoś
tarasov 2013-07-24, 22:33 1
Nawet jakby golf był jedynym samochodem na świecie to i tak bym go nie kupił, wolałbym popierdalac rowerem.
Zgłoś
klamra96 2013-07-24, 22:36
masaq
Zgłoś
MrZet 2013-07-24, 22:41
Pącki napisał/a:

tip.top, Co prawda to prawda... kilku wieśniaków skurwisynów psuje reputacje golfiarzy, co nie zmienia faktu że zwykle podziwiają mój tylni zderzak i to niezbyt długo

Tylko kogoś nie zabij Stig.
Zgłoś
tranzystor 2013-07-24, 22:41 2
Tomcio666 napisał/a:

"na ucho" 2JZ z Supry

Z chujupry, kurwa. Idź do laryngologa.
Zgłoś
abdul 2013-07-24, 22:45
chuja sie na autach znacie sadole

za jechanie po mnie przez wzglad na trollowa ksywke zawsze piwo!
Zgłoś
kapelan_szturmowy 2013-07-24, 22:49 1
Chciałem tylko przypomnieć że piłowanie golfa dwójki na ręcznym w deszczu to jeszcze nie jest drift...
Zgłoś
tarasov 2013-07-24, 22:49
Pącki napisał/a:

tip.top, Co prawda to prawda... kilku wieśniaków skurwisynów psuje reputacje golfiarzy, co nie zmienia faktu że zwykle podziwiają mój tylni zderzak i to niezbyt długo

Watch out , we got a badass here!

Przykład typowego golfiarza, dres, buty Nike, czapka nike i podziwiajcie mój tylny zderzak, ale nie za długo yoł!
Zgłoś
sadol6969 2013-07-24, 22:53
Tip top leszczyno z kolorowym nickiem pokaż czym ty jeździsz i przede wszystkim udowodnij to że sam zarobiłeś. A tym czasem użyj maści na ból dupy, frajerze.

Nie, nie jeżdżę Golfem.
Zgłoś
bTk^ 2013-07-24, 22:58
Na mokrym to i rowerem można ;p
Zgłoś
d................t 2013-07-24, 23:02
tip.top napisał/a:

Mam prawo do własnego zdania na każdy temat... Podoba Ci się golf, gratuluję Może i silnik nie do zajebania, mało pali i jest tani, chwała mu za to. Ale niestety golf kojarzy się większości ludzi nie z tymi cechami lecz z ludźmi jacy nimi jeżdżą Oczywiście nie mam na myśli ogółu użytkowników tylko znaczniej większości.

Golf, nie Golf. Możesz nie lubić golfów, ja też nie przepadam.
Ale dostrzegam różnicę między wieśniackim golfem, a golfem, w którego włożono mnóstwo pasji, inwencji, wiedzy, pieniędzy.
Autorowi tematu chodziło raczej o jeden z nielicznych bardzo mocnych egzemplarzy MK2 w wersji syncro, zresztą prawdopodobnie, przy takiej mocy przeniesienie napędu zostało zmienione na haldex, ale mogę tylko przypuszczać, ewentualnie zbudowany od podstaw haldex na ramie.
Co do sceptyków golfa MK2, miałem okazję ujeżdżać - jest w PL taki, który przyspiesza do setki i robi 400 metrów co najmniej tak szybko jak Veyron, w dodatku z silnikiem diesla.

Jak jedziesz Golfem w mniej niż 3 sekundy do setki i mniej niż 10 do 200, to masz w dupie to, że to jest Golf
Zgłoś
Lukasz2525 2013-07-24, 23:03
golf to chujnia
Zgłoś
bigosamigos77 2013-07-24, 23:28
Jebać golfa i inne dresowozy

3 Lata temu rozglądałem się za samochodem, nie chciałem kupić golfa ale spojrzałem na zakładkę z tymi zacnymi pojazdami na allegro z czystej ciekawości. Dosłownie nie mogłem znaleźć NORMALNEGO golfa Każdy był ztuningowany (czyt. rozjebany i oszpecony) przez jakiegoś "Dzidka"
Zgłoś
koperGT 2013-07-24, 23:30 1
klamra96 napisał/a:

masaq

Gdyby w to R8 wsadzili tyle pieniędzy i czasu co w tego golfa to gość z VW nie byłby w stanie zobaczyć co go minęło. Dlatego uważam, że takie porównania("wyścigi") są bez sensu. Druga sprawa to taka, postaw tego golfa i to audi na dowolnym torze na dwa okrążenia. Kto wygra? Tego raczej mówić nie trzeba.
Zgłoś
d................t 2013-07-24, 23:41 1
koperGT napisał/a:

Gdyby w to R8 wsadzili tyle pieniędzy i czasu co w tego golfa to gość z VW nie byłby w stanie zobaczyć co go minęło.

Z całym szacunkiem, ale polecam doszkolenie się w kwestii modyfikacji samochodów.
Akurat adekwatne wzmocnienie Golfa jest 8-10 x tańsze, niż wzmocnienie R8.

Poważne modyfikacje R8, ze wględu na elektronikę, mechanikę, objętość komory silnika zaczynają się od kilkudziesięciu tysięcy euro. Za tę kwotę można zmodyfikować golfa, który będzie znacznie szybszy. Masz pytania? PW.

Co nie zmienia kwestii, że wolałbym mieć wolniejsze R8, niż szybszego golfa MK2
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów