📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Niezła kompilacja. Trzeba oglądac póki jakiś mądry mod nie usunie
sk & wh campy i nooby jebane...
No i tak powinno się operować kamerą a nie jakieś machanie i darcie ryja. Piwko dla kamerzysty
katolicy tak samo zabijają.
bez sensu śmierci, a to wszystko dla mamony, jednej religii, bo jest jedna (wszystkie to samo, główne trzy wywodzą się z tzw.: "mojżeszowej"
bez sensu śmierci, a to wszystko dla mamony, jednej religii, bo jest jedna (wszystkie to samo, główne trzy wywodzą się z tzw.: "mojżeszowej"
przed ostatni film …… akcja zabicia 4 amerykańskich żołnierzy... w tle słychać krzyk jednego z nich, który dostał w plecy... a potem kilka kulek z kałacha prosto w twarz … filmy z ich pogrzebów są na YouTube..
To czy amerykanie słusznie się zaangażowali to jest inna rzecz, ale potrafią docenić i oddać honory zmarłemu żołnierzowi. Mówcie co chcecie.
Wybić wszystkich wierzących, to wyeliminuje o 80% rozpierduchę.
Ja uwielbiam oglądać, jak kwiczą jak zarzynane świnie, gdy zdychają od kul uzbrojonych żołnierzy.
podobny filmik jest z powstania warszaskiego
poszukajcie w internecie
tvn24.pl/tvnwarszawa/najnowsze/sedzia-uczy-oskarzonego-czym-jest-patri...
poszukajcie w internecie
Ma ktoś pełny materiał z tego fragmentu w 08:00 ? Widziałem kiedyś cały film który zaczyna się przy terenówce, ale teraz niestety pozostały tylko ocenzurowany materiał z CNN... Będę wdzięczny za udostepnienie!
Ma ktoś pełny materiał z tego fragmentu w 08:00 ? Widziałem kiedyś cały film który zaczyna się przy terenówce, ale teraz niestety pozostały tylko ocenzurowany materiał z CNN... Będę wdzięczny za udostepnienie!
Ale to się pięknie ogląda!
Te kurwy z ISIS mają tyle jaj, że jedyne co potfarią to zabijać bezbronnych z zaskoczenia. Jebane szmaty. Każdą taką kurwę powinno się powoli rozszarpywać tępym hakiem na którym uprzednio wisiała wieprzowina.
Każda kurwa z isis i ich wpierająca powinna zdechnąć w najgorszych możliwych męczarniach. I z tego na sadolu powinny być piękne dla oka kompilacje.
Każda kurwa z isis i ich wpierająca powinna zdechnąć w najgorszych możliwych męczarniach. I z tego na sadolu powinny być piękne dla oka kompilacje.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów