📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Mocne, jeszcze chyba nigdy nie widziałem podobnego filmiku w którym nagrywający umiera w taki sposób
Typowe dla tych ciot. Pobic kobiete, wyslac bachora z bomba, wyjebac sie w galerii. I mysla ze w nagrode dziewice dostana.... Mam nadzieje ze szatan ich rozgrzanym chujem w dupe ora
zdun napisał/a:
Pies jebał te kurwy, zabijać bezbronnych to tak męskie jak lać teściową.
Takie są realia wojny. Czego się spodziewałeś?
w 2:22 zostawił syna jako świadka, no i spirala spierdolenia się będzie kręciła tam do końca ich wszystkich gdy istnieje w ich przekonaniach prawo zemsty, oni już nie widzą za co walczą, jak Serbowie
Miłego oglądania. Pozdrawiam!
WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODPIERDOLONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE KURWA INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.Miłego oglądania. Pozdrawiam!
tu są też sceny zasadzki Kurdów na Turków nie tylko isis
tomczysko napisał/a:
To czy amerykanie słusznie się zaangażowali to jest inna rzecz, ale potrafią docenić i oddać honory zmarłemu żołnierzowi. Mówcie co chcecie.
Tak i amerykanie szanują swoich weteranów i poległych. Jakbyś powiedział coś złego na weterana albo poległego to by tłum rozszarpał na strzępy gołymi rękami.
Szanują ich jak skurwysyn. Często zdarza się, że w knajpie jak ludzie zobaczą weterana to podchodzą i płacą mu rachunek w podziękowaniu za służbę dla kraju.
Dla porównania polactwo pluje, wyzywa i gardzi swoimi weteranami nazywając ich mordercami dzieci, najemnikami i wszystkim co najgorsze.
W czasie Afganistanu i Iraku hejt na naszych przybrał tak kosmiczne rozmiary, że musiało powstać stowarzyszenie broniące żołnierzy przed polactwem.
Ale co się dziwić? Przykład idzie z góry. Nasze rządy zawsze miały wyjebane na weteranów.
Wrobiono podrzędnych żołnierzy w masakrę w Nangar Chel.
Olano ludzi, którzy przeprowadzili operację Samum przez którą w podzięce Jankesi anulowali nam wielomilionowe długi.
Wyjebano z WP najlepszą polską agentkę kontrwywiadu, która wyłapywała ruskich szpiegów.
Polska to jest zgnilizna.
A co ma do tego wiara? Ludzie są głupi, w "laickiej" Francji masowo przechodzą na islam, Hitler nie próbował podbić Europy w imię wiary. Tu nie chodzi o wiarę czy jej brak, tylko o umiejętność krytycznego myślenia. Sam reprezentujesz światopogląd, który prze do przemocy.... "wybić wszystkich wierzących". albo dobrze trollujesz albo jesteś idiotą i to takim max idiotą.Wybić wszystkich wierzących, to wyeliminuje o 80% rozp***uchę.
Wiewór napisał/a:
Wrobiono podrzędnych żołnierzy w masakrę w Nangar Chel.
Wiewiór, weź ty się pierdolnij w łeb, bo aż żal mi komentować to. Ostrzelali z moździerza wioske (teren zabudowany) mając pełną świadomość czym jest moździerz i jak niedokładna jest to broń. Tu powinna zostać przerwana dyskusja. Jeśli zaczniesz z tym polemizować to świadczyć będzie to tylko o ignorancji.
Rafao napisał/a:
A co ma do tego wiara? Ludzie są głupi, w "laickiej" Francji masowo przechodzą na islam, Hitler nie próbował podbić Europy w imię wiary.
Jak to nie próbował podbić? A czym różni się kult religii a kult państwa i partii? Wszak NSDAP to była masowa organizacja, i to za sprawą ich programów rozwojowych i socjalnych Niemcy byli gotowi rzucić się w ogień w interesie III Rzeszy i Fuhrera.
Ludzie zabijają w imię idei, zawsze tak było. Gdy trwoga to do Boga (tudzież państwa socjalnego). Tak mali próbują się odnaleźć w chaosie jaki nawiedza ludzkość od czasu do czasu. A to że w takich momentach są wykorzystywanii przez instytucje religijne i rządowe to wynika z desperacji tych niezaradnych.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów