📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
To podlaskie rejestracje?
Na chuj oni meczą tego nietoperza....
Lotopałanka, inaczej zwana latająca wiewiórką. Żyje w miejscach, gdzie produkuje się filmy dla sadistica, a żywi się różnym chujstwem.
I nie wiem po co ten kutasiarz ją męczy. Pewnie matka nie nauczyła, żeby nie bawił się jedzeniem.
I nie wiem po co ten kutasiarz ją męczy. Pewnie matka nie nauczyła, żeby nie bawił się jedzeniem.
Widziałem taka akcje wcześniej. Zachaczaja jakiś owoc na chaczyk i dają nietopwzowi do zarcia. Jak ten łyknie to zacinają i dla zabawy jak mucha na nitce
Mi to raczej na lotokota wygląda niż na nietoperza, ale ja tam się nie znam.
a można to kupić w biedronce???
nietoperz nie potrafi odleciec tak jak ptak z ziemi. musi wisiec do gory nogami i spasc z galezi czy ze skaly w dol .
andysmith napisał/a:
nietoperz nie potrafi odleciec tak jak ptak z ziemi. musi wisiec do gory nogami i spasc z galezi czy ze skaly w dol .
To nie jest nietoperz, to jest jakiś z ssaków szybujących, a nie latających. Coś jak lotokot filipiński czy malajski.
Chuja się znacie, to "kurczak" z half-life
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów