Koleś (z chujowym napisem na bluzie) zakupił na ebay'u za $80 20 letnią Pepsi Crystal. Co się później stało sami zobaczcie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Zmarnowałem 4 minuty życia po to, żeby obejrzeć rzygającego gościa. Jestem do niczego
Czarnej jak samo piekła łono,
Bogu czy bogom – dzięki składam
Za duszę swą niezwyciężoną
Niemcy przeprowadzali testy chemiczne na skazańcach w Auschwitz... a teraz ludzi robia to z wlasnej woli i jeszcze maja z tego radochę no i parę likeów na yt i garść dodatkowych dolców z reklam
erniii napisał/a:
Ja pierdole. Tylko kurwa głupi amerykaniec mógł wypierdolić 80$ na jakieś 20 letnie gówno, wypić, porzygać się i powiedzieć "that was awesome". Chory kraj
Ty się lepiej ciesz, że napoju nie kupił Japończyk.
Wydać 80 dolców , tylko po to aby sie zrzygać przed kamerą .
Równie dobrze nalać tam wody i za free się spierdolić , i jeszcze pocisnąć kloca na stół
Równie dobrze nalać tam wody i za free się spierdolić , i jeszcze pocisnąć kloca na stół
Kup 20-letnią PEPSI Crystal, nie wiadomo za jaką cenę, miej efekt jak po zażyciu większej ilości trawki lub alkoholu, koleś wygląda jak naj**any - piwo!
Czy ktos zna tytuł muzyki w tle ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów