Koleś (z chujowym napisem na bluzie) zakupił na ebay'u za $80 20 letnią Pepsi Crystal. Co się później stało sami zobaczcie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Koleś wyglądający jak kompletny wieśniak, siedzący w domu w czapce, z chujową bluzą i chujowym pomysłem na zabłyśnięcie w necie. Szkoda, że się debil nie zesrał.
kupił pepsi za 80 dolców i potem wyrzygał, inwestycja roku
koleś wygląda troche jak ciota, i odnoszę wrażenie że nawet po normalnej pepsi by się zrzygał
Człowiek hydrant
bravoteampolska napisał/a:
Wydać 80 dolców , tylko po to aby sie zrzygać przed kamerą .
Równie dobrze nalać tam wody i za free się spierdolić , i jeszcze pocisnąć kloca na stół
Ale się rozpędziłeś
Radysh napisał/a:
Tak, obok tematu.
Po ile są u was L&M`y klikające?
W zachodniej części Lubuskiego i przyległościach, paczka 12.80 zeta.
Kto da więcej!
Problem jest taki ze w polsce jest jakas tam ustawa ktora zakazuje sprzedazy fajek za inna cene niz jakas tam z gory ustalona. Zauwaz ze nawet na koncertach gdzie browar kosztuje 8zl, idziesz po szlugi a one dalej sa po 12zl Mogli by tez taka ustawe wprowadzic za alkohol (oczywiscie za rozsadna cene)
Ja pierdole... Trzeźwy, a pod siebie spawa. -.-
Czekamy na polską odpowiedź dla tego filmiku!
Już teraz do nabycia wyjątkowa Coca-Cola z 1973r.
allegro.pl/coca-cola-oryginalna-z-1973-r-i2982350947.html
Już teraz do nabycia wyjątkowa Coca-Cola z 1973r.
allegro.pl/coca-cola-oryginalna-z-1973-r-i2982350947.html
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów