Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dziękuję bo już się bałem, że coś ze mną nie tak.
śmiech dziecka na końcu mówi dużo o rodzicach
Cóż o rodzicach wiadomo, że śmieszy ich członek, o tobie zaś wiadomo, że jesteś kolejną spierdoloną srająca się nad gówniakami.
10k lat znanej nam historii - gówniaki widywały wszystko, od egzekucji do jebania, za czasów Cesarstwa Rzymskiego mogły to poczuć z bliska... Obecnie gówniaki chowane w twój sposób mają problemy z każdą dziedziną seksualności. Płaczą po masturbacji w okresie dojrzewania, bo to grzech, na samą myśl, że zobaczą sutka już po zawodach. Samice rozkraczają się przed połową osiedla - bo szuka uznania własnej seksualności, czemu? Bo rodzice wypierają, że ich małe 'dziecko' dorasta. Pokolenie jebanych stulejarzy i lachociągów, to jest właśnie efekt chowania w ten sposób.
Nie mówie, żebyś od razu dziecku prezentował swoje prącie, ale do chuja biegasz i oczy zasłaniasz jak psy na podwórku się jebią?
Cóż o rodzicach wiadomo, że śmieszy ich członek, o tobie zaś wiadomo, że jesteś kolejną spierdoloną srająca się nad gówniakami.
10k lat znanej nam historii - gówniaki widywały wszystko, od egzekucji do jebania, za czasów Cesarstwa Rzymskiego mogły to poczuć z bliska... Obecnie gówniaki chowane w twój sposób mają problemy z każdą dziedziną seksualności. Płaczą po masturbacji w okresie dojrzewania, bo to grzech, na samą myśl, że zobaczą sutka już po zawodach. Samice rozkraczają się przed połową osiedla - bo szuka uznania własnej seksualności, czemu? Bo rodzice wypierają, że ich małe 'dziecko' dorasta. Pokolenie jebanych stulejarzy i lachociągów, to jest właśnie efekt chowania w ten sposób.
Nie mówie, żebyś od razu dziecku prezentował swoje prącie, ale do chuja biegasz i oczy zasłaniasz jak psy na podwórku się jebią?
łoo kurde, no jak twoim zdaniem kobiety się jebią z sąsiadami, płaczesz/twój syn płacze po masturbacji, jebiesz się z żoną nad kołyską to raczej mi to wygląda na jakis tam patologiczny blokowiskowy wyjątek, no przykro mi stary, miej na pociechę świadomość, że 90% ludzi z twojego otoczenia ma normalne życie. Ja tam mam normalną dziewczynę, sex jest raczej czymś intymnym niż na pokaz i raczej jesteśmy dobrymi ludźmi.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów