Gry komputerowe są wspaniałe ponieważ w wirtualnym świecie pozwalają ci spełniać swoje nieosiągalne w rzeczywistości fantazje i marzenia. Na przykład w Simsach możesz mieć pracę i dom.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
z takimi tekstami to nawet na demotach kariery nie zrobisz
@up
Albo The Saboteur. Zrzucać fryców z dachów, wpychać pod jadące samochody, napierdalać w ryj aż czapka spada
Albo The Saboteur. Zrzucać fryców z dachów, wpychać pod jadące samochody, napierdalać w ryj aż czapka spada
FrasQs napisał/a:
Ja tam wole Call of Duty bo można zabijać niemców.
najlepsze sniper elite v2
bo można napierdalać jednocześnie niemców i ruskich
Podoba mi się chociaż dlatego, że po raz pierwszy od dawna puenta nie jest o ruchaniu, miłośnikach kóz czy murzynach :p
Słyszałem, że w simsach można dziecko w mikrofalówce podgrzewać.
Moje marzenia spełnił Postal 2, zawsze marzyłem by latać z fallusem na wierzchu, i szczać na ludzi
DemoralizatorMarian napisał/a:
z takimi tekstami to nawet na demotach kariery nie zrobisz
Uważaj, bo Twoja kariera tutaj nabrała zawrotnego tempa.
zalosne , jesli sie czegos w zyciu chce , I jestes w czyms dobry to to zdobedziesz , ale wszystko wymaga czasu i niesamowicie ciezkiej pracy , ale fakt lepiej skomlac przed omputerem jak to ja mam zle a inny woza dupe lexusem ..
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów