📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
nie chce mi sie nawet rozpisywać źle się działo źle się dzieję a to dopiero początek :/
a Hancockowi polać za mądre słowa
a Hancockowi polać za mądre słowa
Tylko po kiego chuja tam to pianino w tle ? Żeby się przyjemniej oglądało ? żeby stworzyć klimat ? Wartościowe materiały, jak ta wypowiedz, nie potrzebują żadnych kurwa nędznych dodatków.
Wartościowa wypowiedz? Narkotyki to zwiedzanie swiadomosci? ... ja pierdole
Jaram zielsko dzien w dzien i nie robie tego zeby zbadac swoja swiadomosc - nigdy nie robilem.
Jak Ty pijesz/palisz/cpasz to robisz to zeby "poszerzyc swoja swiadomosc"? - watpie, ale zalozmy ze tak jest (odpowiedz sobie na ponizsze pytania)
1. Dlaczego wziales pierwsza substancje psychoaktywna
2. Bierzesz ja dalej?
3 Ilu substancji psychoaktywnych probowales
4. Czy Twoja percepcja ulegla przez to poprawie?
5. Jest wiele legalnych substancji psychoaktywnych - wiedziales? Wystarczy udac sie do psychiatry i smialo powiedziec mu ze chcesz poszerzyc swoja percepcje.
Wiekszosc narkotykow to syf, a cala walka z narkotykami to biznes w ktorym zarobek maja i rządy i handlujący.
Ludzie ktorzy daja sie uzalezniac to debile, a obecnie uzalezniamy sie od wszystkiego. (tak, znam swoje uzaleznienia oraz tak, wiem ze nazwalem wlasnie sam siebie debilem).
Jaram zielsko dzien w dzien i nie robie tego zeby zbadac swoja swiadomosc - nigdy nie robilem.
Jak Ty pijesz/palisz/cpasz to robisz to zeby "poszerzyc swoja swiadomosc"? - watpie, ale zalozmy ze tak jest (odpowiedz sobie na ponizsze pytania)
1. Dlaczego wziales pierwsza substancje psychoaktywna
2. Bierzesz ja dalej?
3 Ilu substancji psychoaktywnych probowales
4. Czy Twoja percepcja ulegla przez to poprawie?
5. Jest wiele legalnych substancji psychoaktywnych - wiedziales? Wystarczy udac sie do psychiatry i smialo powiedziec mu ze chcesz poszerzyc swoja percepcje.
Wiekszosc narkotykow to syf, a cala walka z narkotykami to biznes w ktorym zarobek maja i rządy i handlujący.
Ludzie ktorzy daja sie uzalezniac to debile, a obecnie uzalezniamy sie od wszystkiego. (tak, znam swoje uzaleznienia oraz tak, wiem ze nazwalem wlasnie sam siebie debilem).
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów