📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Gradka... albo pułapka, nigdy nie wiesz czy gdzieś tam się nie czai mniejszy wężyk błotny przyczepiony do tego większego
ziomek pojechał na woodstock, kilka godzin temu wysłał mi zdjęcie jak mu ojebali włosy na głowie zostawiając tylko po bokach i zdjęcie z kibla jak gówno wyskakuje, faktycznie brudstock + kilka zdjęć dziewczyn do fap folderu
Lepszy nic niż rydz.."
@up Jak nie wstawisz na sadola to nie uwierzę
Dokładnie, też w to nie wierze. Ja też bym te dziewczyny do fap folderu chętnie wrzucił.
Wąż błotny miał dobrą fazę, podobno później zaczął walić niemca po kasku.. (tego kumpel już nie nagrał )
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów