Cytat:
Swoje dla Polski już zrobiłem. A co do zmywaka, tylko dlatego że ty nie umiałbyś znaleźć innej roboty w uk, nie oznacza że zmywam naczynia.
Tia, odjebałeś zasadniczą i wyjechałeś wspierać brytyjskie PKB na zmywaku w UK... Rzeczywiście, kurwa, patriota z ciebie
Gwardek napisał/a:
A gówna tobie już nie trzeba nakładać, bo od dawna jesteś nim przepełniony aż się uszami wylewa. Skończ frajerze i umrzyj najlepiej. (Dla dobra tego kraju)
No fakt, myślące jednostki to jest niewygodny element dla państwa. Jeśli do GROMu idzie się w takim razie, żeby zarobić kasę i zabijać to gdzie tutaj miejsce na wyniosłe pierdolenie o ojczyźnie ?
Sam jestem militarystą, uważam, że nie ma nic piękniejszego niż dywanowe naloty na przeważające siły wroga, ale jeśli ktoś idzie do wojska żeby wyjechać do jakiegoś wypizdowa, bo chce postrzelać, sprawdzić się i zarobić to jest kretynem, a nie patriotą. Jak widzę to całe uganianie się za ciapatymi i wmawianie ludziom, że są oni olbrzymim zagrożeniem dla Polski to chuj mnie strzela...
Z całej listy potencjalnych celów terrorystycznych w Stanach, UK i innych bardziej rozwiniętych krajów, terroryści akurat wybiorą nasze zadupie, gdzie w ataku zginie ze paręnaście osób... No chyba, że się ktoś wysadzi podczas otwarcia 3000 ''Biedronki'' to będzie można liczyć ofiary w tysiącach
Wojna z terroryzmem jest już przereklamowana i mało oryginalna. Jeśli ktoś się jeszcze nabiera na takie bajeczki to równie dobrze może zamknąć ryj i oglądać ''Trudne sprawy'', bo taki to jest właśnie poziom.