Przyjaźń i braterstwo broni - co oznaczają te słowa było widać, słychać i czuć na spotkaniu dwóch amerykańskich komandosów elitarnej jednostki SEALs z żołnierzami nie mniej elitarnej jednostki GROM. Drago - którego już państwu w Polsce i Świecie przedstawialiśmy i Brandon - który z kolei słynie z tego, że szkoli wszystkich snajperów, spotkali się w Warszawie z polskimi towarzyszami broni. I wspominali, że gdy ramię w ramię walczyli w Iraku, nie było widać różnic między gromowcem a sealsem.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Przyjaźń i braterstwo broni - co oznaczają te słowa było widać, słychać i czuć na spotkaniu dwóch amerykańskich komandosów elitarnej jednostki SEALs z żołnierzami nie mniej elitarnej jednostki GROM. Drago - którego już państwu w Polsce i Świecie przedstawialiśmy i Brandon - który z kolei słynie z tego, że szkoli wszystkich snajperów, spotkali się w Warszawie z polskimi towarzyszami broni. I wspominali, że gdy ramię w ramię walczyli w Iraku, nie było widać różnic między gromowcem a sealsem.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Rzeczywiście nie było widać różnic jeśli chodzi o głupotę. To że amerykańce chcą wojować to od razu u nas znaleźli się ambitni, którzy dla kasy dali się zabić. A później płacz ze zginął w Iraku, Afganistanie czy tam innym Ciapatolandzie.
kurwa, szkoda że nie mam telewizji, tyle ciekawych informacji mnie omija :/
achujciwcycki, wystarczy internet. Bo ciekawe informacje to kropla w oceanie.
Polecam książkę (Wierzę, że jeszcze żyją na świecie ludzie którzy takowe czytają) "Cel Snajpera" Chris Kyle, Jim DeFelice , Scott McEwen.
Książka opowiada wlaśnie o jednym z SEAL'sów i m.in. ich współpracy z GROM'em: )
Książka opowiada wlaśnie o jednym z SEAL'sów i m.in. ich współpracy z GROM'em: )
Było widać różnicę, bo żołnierze z gromu byli wyposażeni w grabie i siekiery
Za gloryfikowanie morderców powinna być jakaś kara ustanowiona w kodeksie karnym
bloodwar napisał/a:
Za gloryfikowanie morderców powinna być jakaś kara ustanowiona w kodeksie karnym
A za pierdolenia głupot kara śmierci
bloodwar napisał/a:
A pewnie koszulkę z Guevarą posiadasz?Za gloryfikowanie morderców powinna być jakaś kara ustanowiona w kodeksie karnym
@SQT - Morda tłuku, Gromowcy nie są niczemu winni, że ich tam posyłają. Jak nie masz szacunku do najlepszej jednostki bojowej w Polsce (Pierwsza trójka na świecie) to najlepiej wypierdalaj do ciapatych.
Meduzerzuy napisał/a:
Polecam książkę (Wierzę, że jeszcze żyją na świecie ludzie którzy takowe czytają) "Cel Snajpera" Chris Kyle, Jim DeFelice , Scott McEwen.
Jeśli jesteśmy przy temacie książek i snajperów z SEAL's to polecam książkę "Snajper" Howard E. Wasdin, Stephen Templin. Historia snajpera z team six i jego udział w bitwie w Mogadiszu.
SQT napisał/a:
Rzeczywiście nie było widać różnic jeśli chodzi o głupotę. To że amerykańce chcą wojować to od razu u nas znaleźli się ambitni, którzy dla kasy dali się zabić. A później płacz ze zginął w Iraku, Afganistanie czy tam innym Ciapatolandzie.
Kolejny kretyn który nie wie kto decyduje o wysyłaniu naszych żołnierzy na misje a się wypowiada.
Przecież to nie zołnierz decyduje gdzie poleci, tylko dowództwo. Za niesubordynację grozi sąd wojskowy.
Mam zrozumieć, że GROMowcy w kilka godzin nauczyli ich języka polskiego? Szacunek
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów