📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Pewnie mówili jej, że schudnie 1kg/tydzień ale zapomnieli powiedzieć aby nie wpierdalała 10 big maców dziennie... też bym się wkurwił!
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
A tak na serio to zobaczcie jakie te czarnuchy są tępe. Jakby to była sytuacja że stoi białas z opuszczonymi łapami i mówi pod nosem "nigga" to by mu od razu wypierdolił w zęby i koledzy by jeszcze pomogli. A ta mu grozi śmiercią, rzuca w niego monitorami itp. a on ledwo jej jebnął. Przecież to najlepszy moment żeby kogoś znokautować.
A tak na serio to zobaczcie jakie te czarnuchy są tępe. Jakby to była sytuacja że stoi białas z opuszczonymi łapami i mówi pod nosem "nigga" to by mu od razu wypierdolił w zęby i koledzy by jeszcze pomogli. A ta mu grozi śmiercią, rzuca w niego monitorami itp. a on ledwo jej jebnął. Przecież to najlepszy moment żeby kogoś znokautować.
Fake. Gdyby to byli prawdziwi czarni to w momencie gdy gruba zaczęła ciskać przez ladę różnymi przedmiotami, dwóch leciałoby po opony a trzeci po podpałkę.
Hranipex napisał/a:
Co ta Maciora robi w takim miejscu. Wejście dla klienta powinno mieć 30cm szerokości. Od razu selekcja. Kurwa fitness club to nie chlew dla macior.
Jak ty się mieścisz w 30stu centymetrach to zakładam, że w takim miejscu też nigdy nie byłeś
To jest Planet Fitness...
Pewnie przeszkadzała innym, dlatego że przyszła ćwiczyć i ćwiczyła zamiast udawać.
Za takie rzeczy tam się ludzi wyrzuca...
a tak w ogóle to nie wczytuje mi się obraz.
Pewnie przeszkadzała innym, dlatego że przyszła ćwiczyć i ćwiczyła zamiast udawać.
Za takie rzeczy tam się ludzi wyrzuca...
a tak w ogóle to nie wczytuje mi się obraz.
Czarni to biali pomalowani na czarno a biała to murzynka córka młynarza.
Ale bym jej pierdolnoł gonga,czemu nikt tego nie zrobił nie rozumiem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów