Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:27
...ale kierowca odmówił przewozu, tłumacząc, że jego samochód jest na nią za mały.
Pozwała go o miliony za dyskryminację.

00:00
01:29
Download

Chyba znalazłem rozwiązanie dla Amerykanów:

Zmieniono 1 razy Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
~Velture 2025-01-29, 19:33 31
Żyd adwokat weźmie ok 50% z ugody i c🤬j. Geszeft się kręci na gojach.
Co do reszty nie chce mi się rozpisywać nawet.

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zgłoś
BambiPMT 2025-01-29, 19:34 57
K🤬a ktoś jej prawdę powiedział i obsrała się.

[ Dodano: 2025-01-29, 19:36 ]
Jak takie lochu dupy myją? Przecież to by górnik musiał stempel założyć i wężem strażackim z hydrantu polewać.
Zgłoś
mariano 2025-01-29, 19:41 28
Jakie oburzenie , świat juz całkiem pop🤬liło, locha jeszcze z pretensjami ze ktos śmie jej powiedzieć prawde
Zgłoś
~Dostojny 2025-01-29, 19:41 3
Ja p🤬lę, koniec świata nastąpił
Zgłoś
~Velture 2025-01-29, 19:42 78
BambiPMT napisał/a:

Jak takie lochu dupy myją? Przecież to by górnik musiał stempel założyć i wężem strażackim z hydrantu polewać.

Obejrzałem na YT jakieś p🤬lenie feministki (o dziwno białej bez nadwagi) co się żaliła, że nie podciera dupy po sraniu i czuje się dyskryminowana w pracy bo ludziom przeszkadza jej naturalny zapach...
Także tego. Ludzie są poj🤬i a system wspiera chorych psychicznie w ich urojeniach.

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zgłoś
janusz_biznesu 2025-01-29, 19:42 13
BambiPMT napisał/a:

Jak takie lochu dupy myją?

Skąd założenie, że myją.....
Zgłoś
Sidyk 2025-01-29, 19:48 8
Trzeba było tyle nie wp🤬lać. Warchlak zamiast do siebie żale mieć ze jest większa od dwudrzwiowej szafy, to się dziwi że złotówa ja nie zabrała… ba na samolot też pewno by nie wlazła…
Zgłoś
MYKELE 2025-01-29, 19:56 21
BambiPMT napisał/a:

Przecież te paśniki się nie myją. Tam zachodzi proces wykruszania gówna
Zgłoś
Sebuś 2025-01-29, 19:56 14
Co Ty, Człowieku? Chcesz starego Żuka zajechać? 🤣
Zgłoś
Bestia_z_aquaparku 2025-01-29, 19:59 5
Tylny zawias w żuku by nie wytrzymał jak byś ją na pakę wrzucił. I plandeka za ciasna.
Zgłoś
wuskai 2025-01-29, 20:07 2
Nawet gdyby jakimś cudem wepchnął tą słoninę do środka, to później nie ma szans żeby wyciągnąć.
Zgłoś
Bul_od_bytu 2025-01-29, 20:08 3
Naczelnym w USA już odj🤬o do reszty
Jakby kierowca miał na tylnym siedzeniu kubełek z KFC to by jej nigdy z fury nie wypędził
Zgłoś
~Dostojny 2025-01-29, 20:19 20
Sidyk napisał/a:

ba na samolot też pewno by nie wlazła…

Antonov rozj🤬y, świnia nigdzie nie poleci.

Zgłoś
213213 2025-01-29, 20:19 25
system celowo zostawia takie furtki, jeśli degenerowanie społeczeństwa realizuje jego polityczne cele. Tutaj mamy tego przykład. To nawet nie jest wina tego czarnego kolca, tylko właśnie prawa, które pozwala na takie obrzydliwe sk🤬ysyństwo, polegające na przekładaniu kosztów swojej głupoty na niewinnych ludzi.

oczywiście kloc do utylizacji, ale ona nie jest źródłem problemu. Można ich utylizować do końca świata, a i tak będą powstawać następni, dopóki taka furtka prawna istnieje.

FUJ!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 12 miesięcy. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem