W szczycie formy to ona nie jest
W szczycie formy to ona nie jest
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Jeśli ktoś ma otyłość powinien z automatu tracić prawo do wszelkich świadczeń socjalnych (w tym również do ubezpieczenia zdrowotnego aby nie zapierdalać później szpitali bo przez swoje życiowe wybory nie ma miejsca dla normalnych ludzi).
Spasiona na zasiłku czy innym dodatku socjalnym? Odcinamy z automatu pieniądze podatników bo widocznie za dużo ich ma skoro może żreć jak świnia.
Spasiona z cukrzycą? Nie ma dofinansowania na leczenie.
Potrzebne organy/operacja związana z wpierdalaniem codziennie kilogramów gówna? Nie i chuj.
Chcesz to płać z własnej kobzy. Jak nie będziesz mieć z czego to i żreć nie będziesz mieć za co.
W stanach jak widzę programy gdzie są te pierdolone tuczniki 200kg+ i idą im jakieś operacje pomniejszania żołądka robić, dawać specjalistyczny sprzęt do domu i inne kosztowne rzeczy to mi się już nawet nie chce śmiać tylko płakać. Po chuj?
Otyłość powinna być karalna. Nie mylić z nadwagą. Mówię o otyłości.
Jeśli ktoś ma otyłość powinien z automatu tracić prawo do wszelkich świadczeń socjalnych (w tym również do ubezpieczenia zdrowotnego aby nie zapierdalać później szpitali bo przez swoje życiowe wybory nie ma miejsca dla normalnych ludzi).
Spasiona na zasiłku czy innym dodatku socjalnym? Odcinamy z automatu pieniądze podatników bo widocznie za dużo ich ma skoro może żreć jak świnia.
Spasiona z cukrzycą? Nie ma dofinansowania na leczenie.
Potrzebne organy/operacja związana z wpierdalaniem codziennie kilogramów gówna? Nie i chuj.
Chcesz to płać z własnej kobzy. Jak nie będziesz mieć z czego to i żreć nie będziesz mieć za co.
W stanach jak widzę programy gdzie są te pierdolone tuczniki 200kg+ i idą im jakieś operacje pomniejszania żołądka robić, dawać specjalistyczny sprzęt do domu i inne kosztowne rzeczy to mi się już nawet nie chce śmiać tylko płakać. Po chuj?
Na dodatek takie bydle pochłania tyle żywności co 5 normalnych ludzi dziennie xD sądy powinni do jakiś ośrodków wysyłać takie osoby, jest anoreksja choroba i jest obżarstwo i jedno i drugie powinno być leczone lecz to drugie przymusowo bo inni cierpią nie tylko sama w sobie osoba jak wyżej wspomniano , ale odnośnie tych restrykcji co napisałeś się nie zgodzę bo często osoba utrzymująca rodzine pracująca na siedząco po 12h tak czy siak bd miała nie tyle co nadwagę a otyłość ale nic z tym nie poradzi mimo że jest zdrowym dorosłym chłopem... No klauzula o tym że dana osoba pracuje i styl jej pracy może by wyjaśniał sprawę...Resztę na mielonkę dla zwierząt haha
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów