📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
47 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Podejrzewam że kilka lekcji skórzanym paskiem po dupie zmieniłoby jego podejście do życia.
Różowy pas kung fu
Ja bym sprzedał gówniarzowi jednego liścia otrzeźwiacza na ryj, gwarantuje ze od razu był by spokój (po tym jak by skończył ryczeć) bo jak widac z tym sie inaczej nie da. Mały degenerat.
Podejrzewam że kilka lekcji s
Nie.
Do utylizacji.
I jego rodzinę - która go tak wychowała - też.
Jaką totalną pizdą trzeba być żeby cię dziecko tak traktowało.
Ja pierdole, pewnie go stara straponem zapina że szacunku gnoja nie ma.
Dobra rada , bomba w ryj małemu. A jak będzie się chciało poskarżyć to proszę bardzo. Zobaczyłbym jak mu wpierdol czarnuchu na izbie dziecka spuszczają
Ja pierdole, pewnie go stara straponem zapina że szacunku gnoja nie ma.
Dobra rada , bomba w ryj małemu. A jak będzie się chciało poskarżyć to proszę bardzo. Zobaczyłbym jak mu wpierdol czarnuchu na izbie dziecka spuszczają
Wyglada mi to na ustawione gówno a grubemu lepa na pysk i imigranci na chate
Podejrzewam że kilka lekcji skórzanym paskiem po dupie zmieniłoby jego podejście do życia.
nic już nie zmieni, skoro napierdala dzieciaka pod jego domem, w obecności ojca, jeszcze z ryjem i łapami. tego już nie da ię wyprostować, bo nie ma kto...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów