📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
47 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
Mnie rozwala ta lokalizacja:
maps.google.pl/maps?q=warszawa,+aleja+solidarnosci&ie=UTF8&ll=...
A żeby było lepiej to teraz zamiast tego kebaba jest sklep mięsny. Zawsze świeże miecho
maps.google.pl/maps?q=warszawa,+aleja+solidarnosci&ie=UTF8&ll=...
A żeby było lepiej to teraz zamiast tego kebaba jest sklep mięsny. Zawsze świeże miecho
Znałem swego czasu faceta, który prowadził zakład pogrzebowy i sklep wędkarski jako jedną firmę (i dalej to tak funkcjonuje ). Obie działąlności ma praktycznie na jednej ulicy.
Będąc w sklepie wędkarskim jego ulubiony tekst to był - Proszę mnie nie pytać dlaczego mam najlepsze robaki w mieście...
Będąc w sklepie wędkarskim jego ulubiony tekst to był - Proszę mnie nie pytać dlaczego mam najlepsze robaki w mieście...
ciekawe kto był pierwszy
Kurwa piekny photoshop. Spojrzcie na balkon jaki upierdolony od przesuwania
to nie jest fejk sam ostatnio się z tego śmiałem przechodząc po lublinie
Dla niedowiarków inne ujęcie z Google Street View, widać drzwi wejściowe i nie ma już przesunięcia na zdjęciu. Kto nie wierzy nie sprawdza sam.
maps.google.pl/maps?q=kielce,+IX+wiek%C3%B3w+kielc&hl=pl&ie=UT...
Po prawej jest pogrzebowy, a za krzakami jest ZSO nr 1 (tzw. społeczna), kiedyś był* tam dom księży emerytów. Pogrzebowy sobie znalazł doskonałe miejsce.
*Nie wiem czy dalej jest, nie bywam tam. Jak ktoś jest chętny to niech się przejedzie trochę do przodu (za te i następne światła) i zobaczy jak wygląda miasto, a zrozumie dlaczego nie chcę się tam zapuszczać... I nie, nie ma pedofili, pedałów, ciapatych itd., a przynajmniej nie oni są powodem - umiem się obronić.
Kobieto! Masz chłopaka/męża - bądź mu wierna!
Mężczyzno! Masz dziewczynę/żonę - nie ruchaj innych!
Po prawej jest pogrzebowy, a za krzakami jest ZSO nr 1 (tzw. społeczna), kiedyś był* tam dom księży emerytów. Pogrzebowy sobie znalazł doskonałe miejsce.
*Nie wiem czy dalej jest, nie bywam tam. Jak ktoś jest chętny to niech się przejedzie trochę do przodu (za te i następne światła) i zobaczy jak wygląda miasto, a zrozumie dlaczego nie chcę się tam zapuszczać... I nie, nie ma pedofili, pedałów, ciapatych itd., a przynajmniej nie oni są powodem - umiem się obronić.
macleod napisał/a:
Znałem swego czasu faceta, który prowadził zakład pogrzebowy i sklep wędkarski jako jedną firmę (i dalej to tak funkcjonuje ). Obie działąlności ma praktycznie na jednej ulicy.
W Białymstoku jest firma, która nie dość, że ma zakład pogrzebowy to też zajmuje się dystrybucją gazu. Przypadek? Pozostałości po przodkach z niemiec?
ahhhhh Lublin.. jak nie żydzi z lewym mięsem to sklepy militarne obok zakładów pogrzebowych
jako ciekawostkę dodam że TESCO stoi na starej bazie MPO a OBI na zakładzie kamieniarskim
jako ciekawostkę dodam że TESCO stoi na starej bazie MPO a OBI na zakładzie kamieniarskim
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów