18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 25 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
yelow88 2023-10-05, 8:14 87
Zgłoś
Imralav 2023-10-05, 8:31 3
Nieprześmiewczo chciałbym lepiej zrozumieć dlaczego czarnuchy tak się zachowują. Kojarzycie jakieś sensowne źródła, które to analizują? Na pewno nie bierze się to bez przyczyny.
Zgłoś
edek_kotek 2023-10-05, 9:21 28
Imralav napisał/a:

Nieprześmiewczo chciałbym lepiej zrozumieć dlaczego czarnuchy tak się zachowują. Kojarzycie jakieś sensowne źródła, które to analizują? Na pewno nie bierze się to bez przyczyny.

Księga dżungli
Zgłoś
SantaMaria 2023-10-05, 9:21 25
Imralav napisał/a:

zwierzęta atakują w stadach i nie mają pojęcia honoru... co ciekawe mówi się o lwie np. król dzungli ale on też wybiera "łatwiejszą" ofiarę... ogólnie zwierzęta wg ludzkich zasad są TCHÓRZAMI. Bo atakują często słabszych i w grupie...
Taka odpowiedz..
Zgłoś
pytolsky 2023-10-05, 9:34 10
Imralav napisał/a:

Kojarzycie jakieś sensowne źródła, które to analizują?

Mein Kampf
Zgłoś
dennissliwa 2023-10-05, 12:20 7
30vs2 jakie to murzyńskie...
Zgłoś
SantaMaria napisał/a:

zwierzęta atakują w stadach i nie mają pojęcia honoru... co ciekawe mówi się o lwie np. król dzungli ale on też wybiera "łatwiejszą" ofiarę... ogólnie zwierzęta wg ludzkich zasad są TCHÓRZAMI. Bo atakują często słabszych i w grupie...
Taka odpowiedz..

Lwy nie polują za żarciem tylko lwice. Lew to taki security stada więc w przypadku napaści nie ma możliwości wyboru ofiary
Zgłoś
Manolito666 2023-10-05, 12:37 21
Mój 14-letni syn pojechał na wycieczkę do Wielkiej Brytanii zorganizowaną przez szkołę językową. Takie właśnie stado małp okradło go na ulicy w biały dzień z kasy i komórki. Najlepsze były te zlewaczałe kurwy organizatorki, które oczywiście nie poczuwały się do żadnej odpowiedzialności i były zniesmaczone gdy zwróciłem uwagę (oczywiście drą na nich ryja) że szczególną uwagę zwracałem na kolor skóry pierdolonych złodziei.
Zgłoś
JanJankowski 2023-10-05, 13:12 1
Jak to dlaczego? Geny majà zjebane
Imralav napisał/a:

Zgłoś
GeorgeHarvey1 2023-10-05, 14:14 37
Zgłoś
wrzesin602 2023-10-05, 16:01 5
Imralav napisał/a:

Wystarczy spojrzeć na zachowanie małp

Zgłoś
Franz-Maurer 2023-10-05, 16:02 9
Manolito666 napisał/a:

Mój 14-letni syn pojechał na wycieczkę do Wielkiej Brytanii zorganizowaną przez szkołę językową. Takie właśnie stado małp okradło go na ulicy w biały dzień z kasy i komórki. Najlepsze były te zlewaczałe kurwy organizatorki, które oczywiście nie poczuwały się do żadnej odpowiedzialności i były zniesmaczone gdy zwróciłem uwagę (oczywiście drą na nich ryja) że szczególną uwagę zwracałem na kolor skóry pierdolonych złodziei.

Szkoda że nie zostały wyruchane zbiorowo przez tych brudasów. Może to by otworzyło szlaufom oczy

Tutaj Kolekcja
Zgłoś
ObciagamZaDyche 2023-10-05, 16:50 3
mariusz3pl napisał/a:

Szkoda że nie zostały wyruchane zbiorowo przez tych brudasów. Może to by otworzyło szlaufom oczy

Chyba odbyty...

Zgłoś
parikmahier 2023-10-05, 21:49
@yelow88

mejk maj dej tym gifem co za piekny film, szkoda ze tylko film...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów