Nieprześmiewczo chciałbym lepiej zrozumieć dlaczego czarnuchy tak się zachowują. Kojarzycie jakieś sensowne źródła, które to analizują? Na pewno nie bierze się to bez przyczyny.
Księga dżungli
Nieprześmiewczo chciałbym lepiej zrozumieć dlaczego czarnuchy tak się zachowują. Kojarzycie jakieś sensowne źródła, które to analizują? Na pewno nie bierze się to bez przyczyny.
zwierzęta atakują w stadach i nie mają pojęcia honoru... co ciekawe mówi się o lwie np. król dzungli ale on też wybiera "łatwiejszą" ofiarę... ogólnie zwierzęta wg ludzkich zasad są TCHÓRZAMI. Bo atakują często słabszych i w grupie...
Taka odpowiedz..
zwierzęta atakują w stadach i nie mają pojęcia honoru... co ciekawe mówi się o lwie np. król dzungli ale on też wybiera "łatwiejszą" ofiarę... ogólnie zwierzęta wg ludzkich zasad są TCHÓRZAMI. Bo atakują często słabszych i w grupie...
Taka odpowiedz..
Lwy nie polują za żarciem tylko lwice. Lew to taki security stada więc w przypadku napaści nie ma możliwości wyboru ofiary
Wystarczy spojrzeć na zachowanie małp
Mój 14-letni syn pojechał na wycieczkę do Wielkiej Brytanii zorganizowaną przez szkołę językową. Takie właśnie stado małp okradło go na ulicy w biały dzień z kasy i komórki. Najlepsze były te zlewaczałe kurwy organizatorki, które oczywiście nie poczuwały się do żadnej odpowiedzialności i były zniesmaczone gdy zwróciłem uwagę (oczywiście drą na nich ryja) że szczególną uwagę zwracałem na kolor skóry pierdolonych złodziei.
Szkoda że nie zostały wyruchane zbiorowo przez tych brudasów. Może to by otworzyło szlaufom oczy
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów