Piękna reakcja przypadkowych świadków rozboju na starszym mężczyźnie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Dzisiaj napisał/a:
w polsce by pytali najpierw na kogo dziadek glosowal...
Chyba ty ! Ja bym napierdalał złodzieja jak na filmiku !
W Brazyli by go zajebali, a tu kultura. I jeszcze jak się rzuca jebany. a po co im te maski na zewnątrz???
Lepiej by wyszedl na tym jakby nie stawial oporu, a najlepiej jakby od razu udawal martwego
PanKukuruźnik82 napisał/a:
Chyba ty ! Ja bym napierdalał złodzieja jak na filmiku !
nie bo ty! (skonczylismy dyskusje na poziomie przedszkola?)
komentarzem wytknalem patologie i podzial jaki zrobili rzadzacy (niekoniecznie tylko pis)
Tam ludzie potrafia szybki wpierdol zorganizowac a w polsce pod sejm sie nie chce ruszyc dupska ludziom jak uchwalane sa ustawy segregujace polakow :/
Jak w jakimś zajebistym rpg gdzie zaatakujesz npc i rzuca się na Ciebie całe miasto xD
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów