📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Kurwa wstyd białym przynoszą...
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Kobieta nie była w stanie podrapać się po dupie, bo miała zajęte obie ręce, więc dobry pan ją wyręczył. Uczmy się pomagać,
rodzynki w czekolanie jego ulubione w dupie krencone
uwaga znawcy:pochwa jest bliżej odbytu niż pępka więc robienie palcówki od tyłu ma sens.
Nie liczy się, nie powąchał
wyglądało tak jakby ręka się zaplątała w rodzyny i nie mógł wyjąć
Palcowka w dupke może być tak samo przyjemna jak w myszkę więc nie wiem o co halo
@Erutlev
biali to ścierwo
mi nie przynosi wstydu bo nie utożsamiam się z białymi
biali to ścierwo
mi nie przynosi wstydu bo nie utożsamiam się z białymi
Urodziłem się jako mężczyzna, jednak impotent z zaburzeniami orientacji seksualnej. Pod wpływem frustracji i odurzenia narkotykami dokonałem autokastracji i -penektomii. Teraz jednak wiodę w miarę spokojne i stabilne życie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów