Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Druga Księga Królów 2:23-24
Stamtąd poszedł do Betel. Kiedy zaś postępował drogą, mali chłopcy wybiegli z miasta i naśmiewali się z niego wzgardliwie, mówiąc do niego: Przyjdź no, łysku! Przyjdź no, łysku! On zaś odwrócił się, spojrzał na nich i przeklął ich w imię Pańskie. Wówczas wypadły z lasu dwa niedźwiedzie i rozszarpały spośród nich czterdzieści dwoje dzieci.
oj jakie to piękne, katolickie podejście do bliźniego, ciekawe czy czytała ten wspaniały chrześcijański fragment biblii:
Naoglądałem się tolerancji w wykonaniu tolerancyjnych, ale ty ciągle na cos musisz pluć .
Taka natura.
Edit.
oj jakie to piękne, katolickie podejście do bliźniego, ciekawe czy czytała ten wspaniały chrześcijański fragment biblii:
No i tu się durniu pomyliłeś, skoro używa nazwy mojżeszowa to na pewno nie jest to katoliczka. Mnie to zaciekawiło więc poszukałem.
Z ciekawości sprawdziłem co to ta księga mojżeszowa i wyszło, że to pierwsze 5 ksiąg w biblii, ale nie katolickiej u nas ma to nazwę rodzaju, wyjścia itd.. Nazwy mojżeszowa używają żydzi, luteranie i chuj wie kto jeszcze
Edit.
No i tu się durniu pomyliłeś, skoro używa nazwy mojżeszowa to na pewno nie jest to katoliczka. Mnie to zaciekawiło więc poszukałem.
Geraldinio jest znany z tego, że ciągle na coś pluje.
Zazwyczaj wtedy jak rano wstanie i nie ma okazji napluć matce w mordę za to, że go w Polsce urodziła.
Pojebały Ci się Biblię, ale zresztą chuj z nimi. Pamiętaj, że będziesz gryzł glebę szybciej od nas, czyś żydż czyś ateista 😀
Z ciekawości sprawdziłem co to ta księga mojżeszowa i wyszło, że to pierwsze 5 ksiąg w biblii, ale nie katolickiej u nas ma to nazwę rodzaju, wyjścia itd.. Nazwy mojżeszowa używają żydzi, luteranie i chuj wie kto jeszcze
Edit.
ale wiesz durniu, że to stary testament i jest elementarną częścią katolickiej biblii?
queer.pl/news/203017/drastyczne-cytaty-z-biblii-smierc-gwalty-sprzedaw...
Kolejny przykład katolickiego miłosierdzia:
Księga Psalmów 137:9
"Szczęśliwy, kto schwyci i rozbije o skałę twoje dzieci".
ale wiesz durniu, że to stary testament i jest elementarną częścią katolickiej biblii?
Nie masz pojęcia o tym, jaką rolę dla katolika pełni stary testament, ale pierdolisz farmazony, zrób z siebie jeszcze większego durnia.
Do tego podpierasz swoją niewiedzą stronką, z jakimś wysrywem lewackim, notabene gronem twoich znajomków, równie ubogich umysłowo, którym się wydaje, że coś wiedzą, a tak na prawdę w dupie byli i gówno wiedzą.
Edit: Żebyś zrozumiał dlaczego jesteś idiotą, jeśli potrafisz wskaż kogo i czego dotyczą cytowane przez ciebie słowa.
Bo tam ci, którzy nas wzięli w niewolę, żądali od nas pieśni, a nasi ciemięzcy – radości, mówiąc: Śpiewajcie nam którąś z pieśni Syjonu.
137:4
Jakże możemy śpiewać pieśń PANA na obcej ziemi?
137:5
Jeśli zapomnę o tobie, Jeruzalem, niech sama o sobie zapomni moja prawica.
137:6
Niech mi język przylgnie do podniebienia, jeśli nie będę pamiętał o tobie, jeśli nie postawię Jeruzalem ponad największą moją radość.
137:7
Pamiętaj, PANIE, synów Edomu i dzień Jeruzalem, gdy mówili: Zburzcie, zburzcie je aż do jego fundamentu.
137:8
O córko Babilonu, i ty będziesz spustoszona. Błogosławiony, kto ci odpłaci za zło, jakie nam uczyniłaś.
137:9
Błogosławiony, kto schwyci i roztrzaska twe dzieci o skałę.
No dziewczyna umie zaimponować
I to jeszcze jak - niebrzydka i nie głupia
Zabawne jak bezideowe gówna pouczają ludzi cytatami z Biblii, którą wyśmiewają.
Komuchy też mają podobnie bo walczą z kościołem i Bogiem przez całe życie, a kończą na katafalku podczas mszy żałobnej. Coś jak Jaruzelski i Kiszczak
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów