📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
na smalec kundla obleśnego
Wszyscy się stołują to on też chce.
człowiek_zły napisał/a:
Restauracja a nikt noża nie użył. W takiej sytuacji można kundla legalnie otworzyć.
Właśnie to samo zauważyłem. Wszędzie od chuja sztućców i w kuchni lepszego sprzętu a nikt nic kurwa nie robi. To nie człowiek, to pies. Do tego pies który atakuje. Można spokojnie chwycić nóż i zajebać na miejscu bez żadnych konsekwencji.
To potem musiałbyś tak samo drącego ryja właściciela "otworzyć" tylko że jego już legalnie nie możesz....
A Sebek i tak Ci powie ze mój piesek nie gryzie, to nie jego wina tylko atmosfera w barze zrobiła się nerwowa i pimpuś się trochę wystresowal i zaatakował. Takie śmiecie powinny spacerować po ulicy zawsze i tylko w kagańca.
Przyszedł do restauracji na obiad małego szczura upolować
Biedny pies nawet najeść się nie może w spokoju...
zaqaz napisał/a:
Do utylizacji razem z niebyt inteligentnym właścicielem...
zaqaz napisał/a:ówili przed porodem
zaqaz napisał/a:Do utylizacji razem z niebyt inteligentnym właścicielem...
dwa dni temu dwa amstaffy zaatakowały hiszpana w centrum Krakowa........odgryzły mu klejnoty, nie wiem co z tymi psami jest? nie karmią ich ??
wiadomosci.wp.pl/krakow/atak-amstaffow-pod-wawelem-ma-powazne-obrazeni...
wiadomosci.wp.pl/krakow/atak-amstaffow-pod-wawelem-ma-powazne-obrazeni...
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów