Grzegorz Braun rozbił informację o przymusie okazania certyfikatu covidowego podczas wydarzenia w Filharmonii Narodowej
Pełny film z akcji - facebook.com/KONFEDERACJA2019/videos/422516592874963/
Grzegorz Brwun jakim ty powinien szukać miejsca na innym portalu.
Debil, nie chce to niech sie nie szczepi w czym ma problem. W jakimś miejscu wpuszczają z certyfikatem to niech tam nie chodzi.
Jak jestem najebany i chce pojechać samochodem to nie krzyczę że to dyskryminacja i podziały bo mi zabraniają
Ciekawe czy gdybym obrazek z lafirynda maryją rozjebał na słupku to też byłby taki ucieszony.
Debil, nie chce to niech sie nie szczepi w czym ma problem. W jakimś miejscu wpuszczają z certyfikatem to niech tam nie chodzi.
Jak jestem najebany i chce pojechać samochodem to nie krzyczę że to dyskryminacja i podziały bo mi zabraniają
ale.... tam nie bylo obowiazku okazania tego certyfikatu, nie do konca rozumiem zamysl ;p
Knurze, jazdy po pijaku zabrania ci polskie prawo. Natomiast segregacji zabrania polskie prawo. Idź być najebany w środowisku swojej inteligencji.
O wolność debilu, Tobie pewnie wszystko jedno bo i tak cały dzień z mamusia w domu, ale niektórym się nie podoba że żeby wypić piwo w barze trzeba mieć przepustkę ale ludzie segregowani ja za Hitlera
Czekamy aż Niedzielskiego na pal nabije
A jak polskie prawo zabroni wstępu do miejsc publicznych osobom niezaszczeoionym to rozumiem że wtedy wszytsko będzie ok i już nie będziesz się pluł?
No to przecież pisze ze wolny kraj to chce samochodem jeździć najebany a nie jakaś segregacja na trzeźwych i pijanych.
Widzę cały czas płaskoziemcy maja się dobrze na sadolu, myślałem że dopiero za czasów czarna wyrosną debile w naszym kraju, pomyliłem się już dawno byli
Czyli w skrócie wziął coś, co nie należy do niego i to zniszczył. Jak była akcja z USA, gdzie aktywistka lewicowa zabrała jakiś transparent i została aresztowana to wszyscy się cieszyli, bo przecież nie można zabierać czegoś co nie Twoje. Ale gdy ktoś robi coś gorszego,,bo nie kradnie a niszczy, to już super:D
Gratuluję logiki użytkownikom sadistica.
Zawsze miałem go za idiotę. Ten performance potwierdza że miałem nosa.