Grzegorz Braun rozbił informację o przymusie okazania certyfikatu covidowego podczas wydarzenia w Filharmonii Narodowej
Pełny film z akcji - facebook.com/KONFEDERACJA2019/videos/422516592874963/
Tu nie chodzi o ten kawałek tektury, a o wolność jaką nam zabierają. Teraz nas nie wpuszczą do teatru, kina, itp. Następnie będą bary/kluby/restauracje/galerie, a na końcu nie wpuszczą nas do pracy bez certyfikatu coviśmieciowego. A że nie pracujesz to i pensji nie dostaniesz, ale jak masz k***a pracować?
I teraz geniuszu odpowiedz - gdzie tu dobrowolność gówno szczepień?
Edytowane: Wiesz może też jaka jest różnica między przytaczanym przez Ciebie przykładem, a obecnym tematem? Może sam na to wpadniesz, chociaż w to wątpię.
Ja jedno ty drugie. Czyli jeśli z czymś się nie zgadzam mogę to zniszczyć? Rozumiem, że lewica może niszczyć pomniki/kościoły jeśli nie zgadzają się z ich światopoglądem? Czy to mogą robić ci, którzy mają takie samo zdanie co ja?
Także teraz geniuszu powiedz mi, w którym momencie wypowiedziałem się o szczepieniach? W żadnym, cały komentarz dotyczył samego zniszczenia cudzego mienia, a ty dorzuciłeś do tego jakieś drugie dno, które ci pasuje.
Wątpię, to ja w twoją inteligencję, skoro nawet nie umiesz czytać ze zrozumieniem.
Ja jedno ty drugie. Czyli jeśli z czymś się nie zgadzam mogę to zniszczyć? Rozumiem, że lewica może niszczyć pomniki/kościoły jeśli nie zgadzają się z ich światopoglądem? Czy to mogą robić ci, którzy mają takie samo zdanie co ja?
Także teraz geniuszu powiedz mi, w którym momencie wypowiedziałem się o szczepieniach? W żadnym, cały komentarz dotyczył samego zniszczenia cudzego mienia, a ty dorzuciłeś do tego jakieś drugie dno, które ci pasuje.
Wątpię, to ja w twoją inteligencję, skoro nawet nie umiesz czytać ze zrozumieniem.
Dobrze zrobił.
Debil, nie chce to niech sie nie szczepi w czym ma problem. W jakimś miejscu wpuszczają z certyfikatem to niech tam nie chodzi.
Jak jestem najebany i chce pojechać samochodem to nie krzyczę że to dyskryminacja i podziały bo mi zabraniają
Bo bycie mentalnym zjebem nie jest (niestety) nielegalne. Jak ja się brzydzę tymi płaskoziemskimi śmieciami przepełnionymi urojeniami o posiadaniu mistycznej wiedzy na temat międzynarodowych spisków na globalną skalę. Zdychajcie w zasranych slamsach i przesączonych wydzieliną z ropiejących, otwartych ran, wy obślizłe, bezwartościowe czerwie.
Jak sam zauważyłeś, dziewczyna ukradła transparent z którym się nie zgadzała ze względu na światopogląd, bo ona ma inny. Tu mamy zorganizowany happeningi poruszający problem łamania podstawowych praw człowieka i zaprzestania segregacji społeczeństwa ze względu na szczepienia. Co do zniszczenia mienia, to filharmonia może spróbować starać się o naprawę szkody na drodze sądowej(niska szkodliwość w tym przypadku, oraz nie wiem jak to działa mając immunitet).
Może mnie trochę poniosło przy pierwszym komentarzu, ale byłem lekko wypity
Ja wątpię w Twoją inteligencję jeśli myślisz, że jakikolwiek polityk zabrałby tablicę informacyjną z filharmonii, zniszczył ją i jeszcze zarejestrował to na udostępnionym filmie. Immunitet immunitetem, ale akurat na tego gościa polują aby mu go uchylić i tym nagraniem dałby swoim przeciwnikom oręż do ręki. Niszczenie mienia to przestępstwo.
Ustawka jak w 99,99% takich przypadków. Przynieśli jakąś swoją tablicę, schowali ją przed konferencją za drzwiami a następnie "wynieśli ją z budynku" i rozwalili. Jeśli masz jakieś dowody na to, że tablica informacyjna stała w tej filharmonii od np. kilku miesięcy a teraz nagle zniknęła to czekam. Równie dobrze to ja mogę sobie wydrukować portret Mona Lisy z internetu, wsadzić w replikę ramy obrazu i spalić go przed Luwrem.
Debil, nie chce to niech sie nie szczepi w czym ma problem. W jakimś miejscu wpuszczają z certyfikatem to niech tam nie chodzi.
Jak jestem najebany i chce pojechać samochodem to nie krzyczę że to dyskryminacja i podziały bo mi zabraniają