📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Piwo za Mein Herz Brend bo o HAARP wiedzialem niestety wczesniej.
PYJOFANS napisał/a:
Pierdolenie o szopenie i dymanie na dywanie. I dont belive
Nie mówię, że w to wierzę, ale... Gdybym kombinował coś trudnego do ukrycia i jednocześnie bardzo chciał, żeby ludzie o tym nie wiedzieli, to zadbałbym o to, by ogół wyśmiewał każdą jednostkę, która zacznie coś podejrzewać. Trzeba być sceptykiem w obie strony, a nie tylko mówić "eee, pierdolisz, to niemożliwe".
Taaaaa, takie bajki to komu innemu.
Kiedyś też się mówiło że Oko Moskwy (ci co nie wiedzą co to to podpowiem że taka duża antena w matce rosji) wysyła fale i kieruje ludzi do pracy przy reaktorze w Czarnobylu (a właściwie Prypeci, bo Czarnobyl jest 15 kilometrów od elektrowni). Więc sądzę że te bajki o sterowaniu falami ludzkich umysłów są troszkę przesadzone. Jednak mogę się zgodzić co do tego że są one w stanie zmieniać. Pogoda i chmury są w stanie ulec zmianie przy wykorzystaniu tego typu anten.
Pozdrawiam
Kiedyś też się mówiło że Oko Moskwy (ci co nie wiedzą co to to podpowiem że taka duża antena w matce rosji) wysyła fale i kieruje ludzi do pracy przy reaktorze w Czarnobylu (a właściwie Prypeci, bo Czarnobyl jest 15 kilometrów od elektrowni). Więc sądzę że te bajki o sterowaniu falami ludzkich umysłów są troszkę przesadzone. Jednak mogę się zgodzić co do tego że są one w stanie zmieniać. Pogoda i chmury są w stanie ulec zmianie przy wykorzystaniu tego typu anten.
Pozdrawiam
Druga fotka chmur - samoloty przeleciały przez warstwę chmurek i piuuuuuu tak powstał kurwa HAARP.
Nie trzeba Haarpa. Mózgami i emocjami obecnych gówniarzy steruje telewizja i internet. Sami doprowadzą do wielkiej czarnej dupy ale skapną się zbyt późno żeby z niej wyjść.
Ja już dawno antene na babke skierowałem żeby mi rencine oddawała... Zauważyłem że radio maRyja najlepiej na nią działa z tym że nadal ma problem z odczytaniem numeru konta....ten aspekt jeszcze jej sie jebie. Ale pracuje nad tym
Ja pierdole, poszperajcie troche, to nie pierdolenie, siedzicie z piwkiem jak buraki przed kompem i wszystko wysmiewacie czego u was na wsi nie ma, meksyk juz dawno sie przyznal do manipulowania pogoda, jest duzo dokumentow na ten temat, nawet wojna pogodowa ma swoja nazwe, i jest zakazana, co za kurwa polmozgi, idzcie ogladac laski z kutasami, bo chyba tylko to was ineteresuje.
niby jak te suszarki do prania wycelować w ziemie??
HAARP HAARPem, ale jak coś jest pisane fontem comic sans to nie da się tego brać na poważnie...
ciężko stwierdzić czy takie coś istnieje, czy nie istnieje. Jednak zaprzeczanie takim działaniom (kiedy dowiedzieliście się o "stalkerze" ? 20 lat po jego sukcesywnym zbudowaniu? :] ) też jest głupie... to jak gdyby stwierdzić że drążenie tuneli kopalnianych na głębokości kilometra nie ma glebę po której chodzimy, a tu nagle pach, szkoda kopalniana i chuje muje dzikie węże.
Jeśli nie wierzycie w te "chemitrailsy" to pokażcie kilka zdjęć rodzicom/dziadkom i zapytajcie się czy za swojego dziecinstwa widywano takie chmury czy nie - ale nie sprzedawajcie sie od razu o tym "co to jest" po prostu zapytajcie "pamiętacie takie lub podobne?" i pokażcie kilka zdjęć - będziecie lekko zaskoczeni odpowiedzią.
Jeśli nie wierzycie w te "chemitrailsy" to pokażcie kilka zdjęć rodzicom/dziadkom i zapytajcie się czy za swojego dziecinstwa widywano takie chmury czy nie - ale nie sprzedawajcie sie od razu o tym "co to jest" po prostu zapytajcie "pamiętacie takie lub podobne?" i pokażcie kilka zdjęć - będziecie lekko zaskoczeni odpowiedzią.
Purecowstyle napisał/a:
będziecie lekko zaskoczeni odpowiedzią.
Może dlatego, że w tym czasie w Polsce nad naszymi głowami latały migi i jaki z napędem śmigłowym a nie odrzutowym? Nie, to nie może być to...
Jak łaczycie fakty, to łącznie wszystkie ich aspekty.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów