Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
1:58 - paint masterz
Btw. "Tęczowe chmury" mogą być po prostu efektem halo, sam takie coś widziałem i mam nawet zdjęcie z Chorwacji z częściowym efektem halo
eh tajny projekt haarp a autor filmiku wydaja sie wiedziec o nim wiecej niz nie jedern inzynier ktory pracuje przy tych antenach, jak to jest takie tajne to skad masz wszystkie info o tym ? kiedys pierdolili ze rozpylaja cos z samolotow i wydawalo mi sie ze to ten haarp, teraz przyszla pora na anteny ? przyznam ze jest wiele teorii spiskowych, napewno niektore z nich sa prawda, ale poki nie ma twardych dowodow na niektore z nich, to pozostaja one tylko hipotezami, tu trzeba przedstawic fakty ! a o faktach sie nie dyskutuje tylko przyjmuje do wiadomosci.
Projekt nie jest tajny. Nie mówi się jedynie do czego na prawdę to służy (oficjalnie do "badania" jonosfery...). Nie tylko USA mają tą broń, ale również Rosja i Chiny.
lubię takie opowiastki sci-fi
Sci-fi powiadasz? To wsadź łapę do mikrofalówki na 5 sekund i się przekonamy.
Projekt nie jest tajny. Nie mówi się jedynie do czego na prawdę to służy (oficjalnie do "badania" jonosfery...). Nie tylko USA mają tą broń, ale również Rosja i Chiny.
No nie kurwa projekt haarp nie jest tajny ! Debilu ja wyraznie pisze o projekcie haarp tym 'nie oficjanym' a nie o projekcie do badania jonosfery .
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów