📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
lubię takie opowiastki sci-fi
Pierdolenie o szopenie i dymanie na dywanie. I dont belive
Fajna czacha w tle czyżby przekaz podprogowy ??
Fajna czacha w tle czyżby przekaz podprogowy ??
O ja jebie... Zaraz okaże się, że mój mikser jest zaprojektowany żeby wpływał na moje emocje i zmuszał mnie do jego używania... Może część z tego to cos potrafi, ale kurwa chujem czereśni nie zerwiesz...
1:56 - jak dla mnie to jest zwykła zorza polarna.
Ponadto wątpię, aby zmiana pogody miała jakiś silny, bezpośredni wpływ na ruch płyt tektonicznych. Chińczycy/Amerykanie/Hindusi zrobili sobie kolorowe niebo i co? Z tego powodu trzęsienie ziemi miałoby powstać?
Jeśli chodzi o strącenie samolotu albo wpływanie na stan emocjonalny ludzi, to wg mnie jest to jak najbardziej możliwe. Zresztą powszechnie znane są podobne rozwiązania typu Airborne Laser, który może zakłócać pracę niektórych urządzeń na odległość.
Ponadto wątpię, aby zmiana pogody miała jakiś silny, bezpośredni wpływ na ruch płyt tektonicznych. Chińczycy/Amerykanie/Hindusi zrobili sobie kolorowe niebo i co? Z tego powodu trzęsienie ziemi miałoby powstać?
Jeśli chodzi o strącenie samolotu albo wpływanie na stan emocjonalny ludzi, to wg mnie jest to jak najbardziej możliwe. Zresztą powszechnie znane są podobne rozwiązania typu Airborne Laser, który może zakłócać pracę niektórych urządzeń na odległość.
Większych głupot jak wypisanych w tym filmiku to nie widziałem.
Jak w Red Alert 2, urządzenie amerykańce mieli do kontroli pogody. Za to u ruskich zamiast tego była stara dobra bomba nuklearna, która moim zdaniem była lepsza. Więc mogą se mieć HAARPY i inne ustrojstwa, bo ruskie się nie będą się pierdolić z tematem za długo i myk bomby atomowe i wreszcie skończy się syf i zapanuje pokój wśród ludzi, bez ludzi.
To się nazywa paranoja.
Zaraz może jako przykład użycia tej broni padnie Smoleńsk.
Potrafi strącić samolot powiadasz? Trzeba powiedzieć o tym Kaczyńskiemu
Absurdalna hipoteza o wytruciu ludzkosci za pomoca substancji rozpylanych przez samoloty pasazerskie sie znudzila?
ja pierdole widziałem już różne teorie spiskowe ale to jest tak biedne jak rumuńska rodzina...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów