ander455 napisał/a:
No ale profil jest pusty. Opie. Skąd wiesz że to on?
Do Ciebie i do innych z podobnym pytaniem - nie bazuję na jego koncie na sadisticu, piszę jedynie, że i tutaj coś wrzucał.
A jego postać znam głównie z facebooka, youtuba i innych stron, które od lat zasypywał swoimi "bibliami zombirystycznymi", instruktażami jak po zombirystycznemu zabijać ludzi, asłuchalną "muzyką" z podobnie niedorozwiniętymi tekstami i tak dalej.
Ot, taka barwna osoba, której poczynania się czasem po pijaku z nudów śledziło w internecie, na sam zaś 'news' wpadłam przypadkiem. Ledwo ze dwa dni temu widziałam na jego koncie, że złorzeczy na jakąś sąsiadkę na Żeligowskiego, więc jak dzisiaj weszłam sobie na internet poczytać wiadomości i zobaczyłam, że jakiś Mariusz z tej właśnie ulicy kogoś utłukł, to natychmiast mi się lampka we łbie zapaliła, hehe.
Swoją drogą zawsze mnie ciekawiło, czy w końcu coś odjebie
dominik267 napisał/a:
To chyba dowód na to, że żadna mądra głowa (niestety) ze służb tutaj nie siedzi i nie wyłapuje psychopatów.
sothis napisał/a:
Gdzie mają się gromadzić różne pojeby jak nie na stronach typu sadistic
Nie w tym rzecz - niektórzy chyba zrozumieli to tak, jakby chodziło mi o to, że użytkownik sadola kogoś zajebał. Tak jak piszę wyżej, typ był aktywny raczej w innych częściach internetu, sadistic tu nie ma nic do rzeczy.