Ellen postanawia przetestować "hit" telezakupów. Efekty są do przewidzenia...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
38 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
10 minut temu
i praca przy biurku zmienia się w ciężką harówkę
Ta idiotka nie rozumie zasady działania tego krzesła. Powinna trzymać nogi na podłodze i "zapierać" się nimi, a ona unosi nogi i ma fazę jak na huśtawce.
Kretynka.
Kretynka.
Pojebane jak lato z radiem
Krzysztex napisał/a:
Ta idiotka nie rozumie zasady działania tego krzesła. Powinna trzymać nogi na podłodze i "zapierać" się nimi, a ona unosi nogi i ma fazę jak na huśtawce.
Kretynka.
Dobra, przyznaj się - ile dałeś za to krzesło?
zjedz zupe siedzac na tym
albo napisz cos ;D
przeczytaj treść postu
bądź skonsultuj się z psychoterapeutą
albo napisz cos ;D
Hm. W sumie nie mam nic przeciwko, żeby kopiować filmy z JM, ale mógłbyś chociaż tytuł i opis sam napisać. Nie miałbym przynajmniej wrażenia deja vu wchodząc na sadola.
Dalione napisał/a:
@Styku
Nie zesraj się.. Jak ktoś dodaje filmy z YT to też płaczesz ?
Dalione, czy rozumiesz co czytasz, czy wyłapujesz tylko słówka?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów