18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:40
Here Balloon
zsakuł • 2013-07-23, 23:36
Korea Południowa. Pomysł na oszczędzanie paliwa na dużych parkingach.

ciekawe kiedy znajdzie sie żartowniś ze szpilką
Zgłoś
~CanesPL 2013-07-24, 0:05 3
Pomysł z założenia ciekawy, ale znając życie, do pierwszej strzałki zjadą się wszyscy jak muchy do gówna. Dopiero się zrobi burdel...
Zgłoś
RockyWood 2013-07-24, 0:14 3
@up zanim by się zbiegli... cyganie byliby pierwsi.

poza tym o czym oni pierdolą? 1 litr oleju na szukanie miejsca na jednym parkingu? Jassssne. Chyba że ktoś jeździ ciężarówką z silnikiem >3 litry to oki
Zgłoś
Kaszysz 2013-07-24, 0:21 37
@up

przez miesiąc, a teraz leć szukać oferty w szkołach językowych na nowy semestr
Zgłoś
R................y 2013-07-24, 0:23 15
U nas by zaraz przyszli debile z IQ ręcznika hotelowego i zajebali te baloniki.
Zgłoś
Adulka 2013-07-24, 0:30 1
ciekawe ile kosztuje wykorzystanie takich parkingowych balonów (patent)...(dla tego raczej prędko tego nie zobaczymy)
Zgłoś
Aragon1988 2013-07-24, 2:18 14
jestem kurwa wprost wzruszony bezinteresowną troską korporacji o mniejsze zużycie paliwa...
Zgłoś
snik0 2013-07-24, 9:56 114
zsakuł napisał/a:

ciekawe kiedy znajdzie sie żartowniś ze szpilką

Tym sie wlaśnie rózni kraj z rozwiniętą kulturą społeczną od polaczkowa
Zgłoś
FreeM 2013-07-24, 16:21 3
... a balony na hel, ktory nie tak latwo i tanio da sie pozyskac,
Zgłoś
L................o 2013-07-24, 16:29 3
Aragon1988 napisał/a:

jestem kurwa wprost wzruszony bezinteresowną troską korporacji o mniejsze zużycie paliwa...

Wiadomo, że to zwykły, bezczelny PR.

Przecież takie baloniki trzeba by wymieniać co parę dni. Guma szybko parcieje i się rozszczelnia, zwłaszcza na powietrzu. Więc góra po tygodniu wszystkie by leżały na ziemi.
Zgłoś
JabbaRider 2013-07-24, 16:34
Też chce ponarzekać :c
Balony będą tracić hel, jego atomy są tak małe że powoli będą dyfuzować z powietrzem przez membranę z takiego balonika.
Zgłoś
solton021987 2013-07-24, 16:37 5
a może by tak wkońcu wprowadzić samochody wykorzystujące wodór... ?
pseudo ekolodzy
Zgłoś
Prospect0r 2013-07-24, 16:40 8
Kurwa to zaczną robić je z tytanu a napełniać wodorochujkiem kutasu 666 i będą latały całą wieczność... To są Koreańczycy, (już chciałem napisać, że Japończycy) oni coś wymyślą ^^
Zgłoś
PYTHON 2013-07-24, 16:40 2
Cytat:

Tym sie wlaśnie rózni kraj z rozwiniętą kulturą społeczną od polaczkowa

Pierdolisz tak jak by w tym pojebanym kraju nie było żadnego pojebanego żółtka który te balony poprzebija
Zgłoś
Zizu Ziomek 2013-07-24, 16:43
Myślę że gdyby zastąpić baloniki jakimś mechanicznym rozwiązaniem (np płyta naciskowa) to byłby niezły pomysł, bo wymieniać kilkaset balonów co chwilę to średnio opłacalne.
PS do produkcji gumy nie używa się ropy? coś tak kiedyś słyszałem. a to by wyjaśniało zamiary koncernów naftowych.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem