📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-09-13, 13:31
📌
Powodzie w Polsce
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:33
Dlaczego bez kości? Na kościach ze schabu zawsze można jakiś krupnik czy inną ogórkową ....
Ale koście ważą i nie każdy lubi krupnik czy inną ogórkową.
I tak po przeliczeniu ten z kością wychodzi korzystniej cenowo a kość zawsze mogę dać psom. Niech znają łaskę pańską.
Velture napisał/a:
I tak po przeliczeniu ten z kością wychodzi korzystniej cenowo a kość zawsze mogę dać psom. Niech znają łaskę pańską.
Dokładnie.. ale są tacy, co kupią schab bez kości.... a potem kupią kości na zupę. Z idiotami nie dyskutuj. Pomijam ludzi, których na to stać. Podejmuję jedynie ekonomiczny wątek....
Cały smaczek jest w tej kości.
w ekonomicznym wątku... jak nie masz czasu pierdolić się z okrawaniem kości ze schabu, nie masz psa i nie jadasz zup to nie będziesz kupował schabu z kością bo nie masz też ochoty wypierdalać kości do kosza, gdyż, jak wspomniałem nie masz na to czasu. Niechaj żyje schab bez kości!
co ja pierdolę
co ja pierdolę