...i odwet za swoją córkę. Nie ma więcej info w opisie więc albo pedofil albo jak to w Indiach - na siłę chciał a ona nie chciała.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
56 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Jak to jej ojciec to jakoś słabo bo cegła nie wylądowała na głowie
Powinien tego skurwysyna potraktować piłą spalinowa, z chęcią bym mu pożyczył takową.
Po co ci w domu piła spalinowa że tak zapytam?
Licha ta cegła..
Zbysław napisał/a:
Pewnie po gówno.
A lubię sobie czasem urozmaicić życie erotyczne. Sam spróbuj, wiesz jaki to jara jak człowiek dotknie kutasem do rozgrzanego gaźnika...i te wibracje, jak położysz wora i odpalisz....człowieku chwilkę potrzymasz i już spust.
Jeszcze myślę nad w miarę bezpiecznym zastosowaniem łańcucha i prowadnicy mam taką 70 cm...miodzio.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów