Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Podludziu po co ja mam tracić czas i nerwy, żeby z tobą dyskutować? (pytanie retoryczne).
Sam jesteś podludziem spedalony lewaku udający intelektualistę.
Ssij pałę
EDIT
Kurwa raz jeden, raz tylko byś odpierdolił się od rodaków (chociaż w sumie chuj wie czym ty jesteś, czy rozumiesz co to jest rodak, Polska, Polak), raz jeden byś nie kombinował od której strony sytuację przedstawić byleby tylko nie oberwało się dindusom, ciapaxom, mośkom, upaińcom, pedałowcom, lewakom i innym a za to oberwał Polak.
Byłbym wtedy zaskoczony.
Ktokolwiek przejrzy twoje nasmarowane obsranymi palcami posty dojdzie do wniosku że twoja aktywność na Sadolu sprowadza się do wkurwiania i szkalowania Polaków.
Sam jesteś podludziem spedalony lewaku udający intelektualistę.
Ssij pałę
EDIT
Kurwa raz jeden, raz tylko byś odpierdolił się od rodaków (chociaż w sumie chuj wie czym ty jesteś, czy rozumiesz co to jest rodak, Polska, Polak), raz jeden byś nie kombinował od której strony sytuację przedstawić byleby tylko nie oberwało się dindusom, ciapaxom, mośkom, upaińcom, pedałowcom, lewakom i innym a za to oberwał Polak.
Byłbym wtedy zaskoczony.
Ktokolwiek przejrzy twoje nasmarowane obsranymi palcami posty dojdzie do wniosku że twoja aktywność na Sadolu sprowadza się do wkurwiania i szkalowania Polaków.
I miałbym czuć więź z kimś takim jak ty?
Nie czuję żadnej więzi ani z Polską ani z Polakami. Kraje i narodowości to są sztuczne niczemu niesłużące podziały między ludźmi.
Wiedz, że nie jest to ani zdrowe ani rozsądne. Bo że to lewizna w czystej postaci to zapewne zdajesz sobie sprawę.
,,Nie czuję żadnej więzi ani z Polską ani z Polakami. Kraje i narodowości to są sztuczne nic nie służące podziały między ludźmi."
Wiedz, że nie jest to ani zdrowe ani rozsądne. Bo że to lewizna w czystej postaci to zapewne zdajesz sobie sprawę.
Nie jestem lewicowy ponieważ gardzę socjalizmem.
Nie jestem lewicowy ponieważ gardzę socjalizmem.
To tak jakby rasowy gejzer powiedział
,,Nie jestem homoseksualny, ponieważ gardzę analem (ale obciągnąć czasem komuś lubię)"
Zachowaj swoje preferencje seksualne dla siebie.
Mnie to nie interesuje komu lubisz obciągać.
Zachowaj swoje preferencje seksualne dla siebie.
Ale słabiznaaaa
Wysil się, przecież nie da się ukryć, że jest tam cudzysłów.
Użyj mocy rycerzu Jebai.
Chyba ci się coś we łbie od nadmiaru czosnku poprzestawiało. Zwykły folksdojcz, a więc twój ziomeczek.
Judobolszewia przemówiła w obronie robotników... Hehe. No ale niestety, niezaprzeczalnym faktem jest jednak, że za kurwy przez wieki uważano głównie was. Tylko Polacy z litościwi zaczęli tu was gościć pare wieków temu... błąd to był chyba jednak. Nie ma co hodować żmij.
Za każdym razem kiedy piszesz takie posty, bóg zabija katolika. Zastanów się nad tym...
Wnusio się teraz wyżywa na ekspedientce, która pracuje zamiast jego leniwej, zbrzuchaconej siódmy raz żoneczki, która zasysa kolejną pięćsetkę od socjalistycznych kato-bolszewickich kurew z PISu
Pewnie Ukry mu babkę zruchali a potem przecięli piłą na pół aż się z niej ze 3 litry spermy wylało
Kolejny debil co drwi z obrzydliwej zbrodni i wielkiej tragedii zarazem.
40 godzinny tydzien pracy, jak w normalnym swiecie za godna wyplate
który rodzic ma wysokie stanowisko w urzędzie?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów