przyjazny duszek
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
14 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
29 minut temu
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
O stary , jak Nergal sie wyjebie będe bardzo , ale to bardzo zły . Jedyny wokalista którym możemy się pochwalić przed innymi krajami .
A mi się wydaje, że on udaje białaczkę żeby pojechać do Disneylandu.
media.wp.pl/kat,1022943,wid,12559341,wiadomosc.html?ticaid=1ab09&_ticrsn=3
media.wp.pl/kat,1022943,wid,12559341,wiadomosc.html?ticaid=1ab09&_ticrsn=3
darecki328 napisał/a:
O stary , jak Nergal sie wyjebie będe bardzo , ale to bardzo zły . Jedyny wokalista którym możemy się pochwalić przed innymi krajami .
No kurwa rzeczywiście dramat jak chuj.
Turkusowa Dziewica napisał/a:
Growl Nergala jest mocno przeciętny
Bo brzmi jak by wyrzygiwał własne jelita. On jest cały mocno przeciętny.
Ten jeszcze żywy wygląda jak na tripie
Piotr Wiwczarek, Tomasz Pukacki, Paweł Grzegorczyk, Tomasz Olejnik.
darecki328 napisał/a:
od rzygania do mikrofonu połączone z gitarą elektryczną ......
GKC napisał/a:
toż większość tu piszących nie wie, kto zacz
Turkusowa Dziewica napisał/a:
NGrowl Nergala jest mocno przeciętny
o tak być może jest przeciętny . Chodziło mi raczej o znaczenie tego zespołu dla polskiej kultury black metalowej . To od Behemotha wziął się Awzan , Kat etc .
Nawet dezerter podobno bardzo lubił utwory Nergala i czesto się do nich wzorował
Poza tym , kogo lepiej przedstawić innym krajom ? Przeciętnego Behemotha czy może taką Edytę Górniak która nawet hymn Polski potrafi sfałszować.
@up Darecki
Proszę powiedz że Cie nie zrozumiałem.
"To od Behemotha wziął się Awzan , Kat etc .
Nawet dezerter podobno bardzo lubił utwory Nergala i często się do nich wzorował"
Prosto z wikipedii:
Behemoth rok założenia: 1991
Kat: 1979
Dezerter: 1981.
Kapele założone 12 i 10 lat wcześniej wzorowały sie na Nergalu. Też mi ciekawostka.
Proszę powiedz że Cie nie zrozumiałem.
"To od Behemotha wziął się Awzan , Kat etc .
Nawet dezerter podobno bardzo lubił utwory Nergala i często się do nich wzorował"
Prosto z wikipedii:
Behemoth rok założenia: 1991
Kat: 1979
Dezerter: 1981.
Kapele założone 12 i 10 lat wcześniej wzorowały sie na Nergalu. Też mi ciekawostka.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów